Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohozený denní/noční režim

Od: amadeus* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

Po návratu z 14ti denní dovolené (nikdy dříve jsem si dva týdny v kuse nevybíral) mám obrovský problém vrátit se k běžnému pracovnímu režimu. Nebyl jsem ani ve vzdáleném časovém pásmu. Beirut je pouze o hodinu napřed. Jakožto noční tvor, který miluje noční město, koupání a jiné dovádění, běžně chodím spát okolo šesté hodiny ráno a vstávám až odpoledne.

Nemáte nějaké rady a tipy, jak návrat do běžného režimu urychlit? Jsem doma čtvrtý den, každé ráno se budím až po x-tém zvonění budíku a musím si dát studenou sprchu + supersilné kafe, abych byl vůbec schopen řídit auto, do večera jsem unavený a malátný, v noci nemohu usnout přestože jsem si byl zasportovat a na dobrou noc si dal skleničku dobrého pití. Obvykle nemám s tímto přechodem problém. Při cestě do USA (6 hodin rozdíl) jsem byl během dne nastavený na místní režim a to samé, když jsem po měsíci přijel domů.

Předem díky,

Amadeus

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vecernicek*
hodnocení

0x
Nemam to tak extreme jako vy.ale taky me to stve...
Napafa me.co zkusit nejaky prasek na spani na tri dny..usnete.rano budete vyspaly a do vecera hotovy..a kdyz nepujde usnout.tak zas prasek..podle meho by se to mohlo ustalit..potom i bez prasku
kralikar*

Také nezávidím tuto situaci.

Já jsem to měl také kolikrát podobně , ale stačilo abych byl celou noc vzhůru , následovný den také a večer jsem krásně usnul a další den ráno se probudil krásně vyspalý , takto si to tak 2x do měsíce srovnám , abych v noci spal a přes den byl vzhůru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]