Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné někde zjistit, zda dlužím, kdekoliv. Myslím to tak, že si zaplatím nějaký výpis a vyjede mi, kde mám jako dluhy. Jestli něco takového někde jde zjistit, prosím o napsání kde se to dá.Potřebovala bych to, každý den čekám, kdy něco přijde nějaký dopis zase s dluhem a nemůžu z toho ani spát. Prosím o zpětnou odpověď. Moc děkuji.
Třeba na stránkách solus.cz/...
Nemusí tam být evidivány veškeré Vaše dluhy. Většina těchto služeb bude placených.
Upřímně mě zaráží,jak někdo nemůže vědět, komu dluží.Přeci víte, od jakých věřitelů jste si půjčila? Máte mít smlouvy o poskytnutí uvěru. Doporučuji co nejdříve zjistit, věřitelé obvolat a domluvit se bud na odkladu splátek, nebo snížení splátky, jinak proti Vám ta exekuce bude opravdu vedena. Přeji hodně štěstí.
Zdravím.
Stačí dojít v Praze na bankovní a nebankovní registr a tam Vám jej za poplatek 400 Kč vytisknou , uvidíte tak , jaké půjčky máte , jaké jste měla , zda je něco po splatnosti atd.
Také pokud potřebujete vědět , zda jste v registru dlužníků , tak myslím že tyto informace poskytují za poplatek zde : centralniregistrdluzniku./...
Snad jsem alespoň trochu pomohl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.