Nejste přihlášen/a.
cs potreboval bych poradit ...
dneska se mne jedna holka ( 15 ) od nas ze trydy ktera se mi moc liby zeptala jestli sem uz mnel holku a ja nevim proc ale odpovedel sem ze jo proste sem o tom nepremejslel a rek to i kdyz to neni pravda a ted bych chtel poradit jestli ji mam rict pravdu nebo to nechat bejt a delat jako by nic
Pokud ta holka bude nadale jen spoluzacka nebo kamaradka, nemusis se k tomu vubec vracet, vazne ji do toho nic neni. Kdyby pravda vysla najevo, muze nad tim mavnout rukou a rict, jo, tehdy jsem ti kecal.
Kdybyste ale spolu zacali chodit, pravdu ji rekni. Muzes to podat romanticky, treba potom, co si date poprve pusu: Musim ti neco rict, onehdy jsem ti nerekl pravdu, jeste jsem zadnou holku nemel a jsem tomu rad, chci, abys ty byla moje prvni laska.
Té holčině, která se Tě na to ptala, do Tvých soukromých a intimních věcí vůbec nic není. Když už jsi jí na toto odpověděl, je to otázka Tvého svědomí, žes jí lhal. Ale jak říkám, nic jí do toho není, takže nejlepší podle mne bude, toto dál neřešit a nerozebírat.Jistě se dá najít i jiné téma k rozhovoru, jen toho lhaní se pro příště vyvaruj!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.