Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákaz vjezdu s dodatkovou tabulí

Od: lounacek odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer všem. Mám takový malý problém. Bydlím ve slepé ulici,kde na okraji vjezdu do ulice je umístněna dopravní značka zákaz vjezdu a pod ní je dodatková tabule s nápisem " MIMO č.p. 1,3,5. Jsou to tři domy v ulici. Mohou cizí auta vjíždět do ulice? K jednomu z těchto domů jezdí auta za podnikáním jedné z obyvatelek ulice a my nemáme soustavně kde parkovat a někdy i brání vjezdu k domu. Popř. porušují zákaz např. příbuzní,kteří jedou k těmto domům? Děkuji všem,moc mi to pomůže. Hezký večer

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zabu
hodnocení

0x

Nemohou, nemají popisná čísla 1,3,5. :).

No a teď vážně. Ta doplňková značka je paskvil, a tak se podle ní tak každý chová. Jak si ji kdo vyloží. Kdyby byla zformulována lépe, byla by věc jasnější.

Dle mne neporušují nic-vždyt jedou vždy za někým kdo v některém z uvedených čp bydlí .

Tady je to něco jiného,ale v zákazu vjezdu z obou stran (asi 2km dlouhá komunikace) jsem asi v polovině kupoval věci do auta (např sedačku řidiče a motor-monoblok) na konci mne chytli policisté a chtěli dát pokutu! nedali zeptal jsem se jak se tam dosta jinak aniž bych porušil zákaz na značce-nedokázali odpovědět a díky tomu nemohli dát pokutu!

suchy*

Evidentně máte mylnou představu o tom co znamenají značky.Jak by jste se tam dostal?Pěšky.Policisté byli hodní,když Vám pokutu nedali,ale samozřejmě Vám ji uložit mohli a to max do 2000 Kč § 125c/1k zák.č.361/2000 Sb.Jinak jak bylo již řečeno,nemá tam co pohledávat nikdo jiný než obyvatelé uvedených č.p. a a jsou povinni to prokázat-buď trvalý pobyt v dokladech nebo třeba nájemní smlouva.

A jak se tam dle Vás mají dostat zákazníci,kteří si tam nechají dělat třeba nábytek a další i když možná ne těžké,ale rozměrné věci? Je tam dodatková tabulka jen pro JZD,které tam již asi 15let není a v bývalém kravínu a prasečáku jsou truhlářské dílny...Dokonce je tam jeden obytný dům a pro něj také není pamatováno!

suchy*

Ještě jsem zapomněl dodat,že samozřejmě je taková dodatková tabulka paskvil a měli by se páni úředníci zeptat těch co pak mají tyto věci řešit a případně postihovat,aby je uvedli do reality a řekli jim co vymysleli za hovadinu.Hovořím z praxe,jsem od "fochu"a narážíme na to dnes a denně a snažíme se na nedostatky a nelogičnosti upozorňovat a řešit takové "přestupky"s rozumem.

zakazvjezdu
hodnocení

0x
Dobrý večer,
kdo tam tu značku umístil?To je oficiální značka?Ptám se proto, že se občas potkávám s tzv. doma na koleně zmáklejma značkama,, jako zákaz vjezdu a přitom je to normállka obec.silnice a někdo to tam dá sám od sebe...
Jinak to by mě taky na vašem místě štvalo, kdybych přijel k domu a neměl před vlast.barákem, ani kde zaparkovat.

stirecek*
hodnocení

0x
Nechte si tam udělat cedulku "mimo obyvatele domu",jinak tam budou návštěvy jezdit dál.

hodnocení

0x

louňáčku, pokud je takováto značka opravdu, tak nemá logiku a neplatná!

dodatková značka má dodat informace, nikoliv je blbnout,..

klidně napíšu na auto č.p. 1 a jedu dál...

ten kdo říká, že jen ten co tam bydlí..

jak to ze značky vyčetl? bydlím tam ale trvalé bydliště mám nahlášeno na úřadě...

hm..

doplněno 19.11.12 13:09:

Vzpoměl jsem si na značku v jednom městě.

Zákaz vjezdu a dodatková tabulka:

Linkovým a dálkovým autobusům vjezd povolen. Zpěvák jedné skupiny se jmenoval Link a klidně tam vjel. Ukázal občanku a byl z toho smích a klidně odjel...manželé Linkovi tam můžou jet.

buss
hodnocení

0x

MIMO č.p. 1,3,5. a jak čísla popisná jezdí, na co?

Proč čísla popisná? č. p. to bude číslo povozu ;) nebo ne? *hi* Některý dodatkový tabuje jsou fakt super, tohle si lze vysvětlit jakkoliv. Když už bych to vzal reálně tak platí i pro návštěvy? Nikde se to tam nevyčte a jak by se to dalo pokutovat?

Mimochodem, jak tu někdo psal o parkování u baráku...já bych si třeba taky rád někdy zaparkoval u baráku a ne o blok vedle, ale bohužel, parkovaní je málo, město na to dlabe a dokonce počet míst zmenšuje (stavbou jednoho paneláku jsme přišli o velké parkoviště kde bylo cca 120 míst, náhradou mělo být 100 bezplatných parkovacích míst a z toho město udělalo cca 25 bezplatných a zbytek je placený v přízemí toho nového baráku a teď lidi kteří jezdí do centra parkují až u nás)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]