Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3D kino - kde sedět?

Od: fidonet* odpovědí: 4 změna:

Chtěl jsem se zeptat, kam byste doporučili si sednout, když jdeme na 3d film. Dozadu? Dopředu?

Byl jsem na 3D pouze jednou s dětmi v Dinoparku a stal jsem uplně vzadu. Jen jednou jsem měl pocit nějakého efektu 3D. Naopak manželka, která seděla vpředu s dětmi, říkala, že ty efekty byly dobré.

Samozřejmě může jít o subjektivní pocity, Máte nějaké rady, postřehy?

Předem děkuji

Fido

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle mého soudu je úplně jedno kde sedíš. Já si vždy sedám dozadu (max. třetí řada od konce) a pokud možno co nejvíce středu. A nikdy jsem problém neměl.

Co se týká 3D efektů, tak to vždy závisí na subjektivním vnímání člověka ale hlavně na tom, jak kvalitně je ten efekt udělán. Viděl jsem 3D film který moc 3D nebyl a naopak jsem viděl film, který divák přímo prožíval, protože si připadal, že stojí na scéně.

pfpetr*
pokud chces vydet poradne 3d tak imax v praze . Nejlepsi sezeni ve 3/4 vzadu

hodnocení

0x

U nás v kině u 3D projekcí (RealD 3D) píšou, že nejlepší "efekt" je v předních řadách. Pocit mám stejný, protože vepředu je opravdu obraz jakoby "okolo" mě, zatímco v zadních řadách se vše odehrává a jakémsi výřezu :)

jimmy
hodnocení

0x

Nejlepší je sedět uprostřed sálu, ale ano spíše v předních řadách idealně 3-4 řáda sále o 9 řadách co většina kin cca má.
V tomto místě jsou 3D efekt absolutně nejlepší. Není to jen moje domněnka takto 3D funguje. Je zde třeba sedět co nejvíce ke středu a komfort řad nahoře zde ztrácí smysl 3D efekty jsou daleko před Vámi a vy o nich vzadu nemáte ponětí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]