Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest kolena z běhání

Od: monikal odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Asi před čtyřmi dny jsem běžela přespolní běh a ted mě bolí koleno. Bolí mě hlavně při chůzi nahoru a dolů za schodů. Bolí i při normální chůzi. Bolest je v horní části kolene když na něj zmáčknu. Napadlo mě jestli není naražené, ale vím, že jsem se do něj nikde nebouchla. Nevíte co to může být? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

emilka12*
hodnocení

0x

To mužeš mít ravmatické onemocnění,opotřebení kloubu.Velká námaha a chladno vyvolává bolesti.Mužeš si nachat vyšetřit koleno.Kup si mast a natírej koleno a zlehka masíruj.

alexandr147*
hodnocení

0x

bolest kloubů není nijak neobvyklý ani v mým věku 17ti let ... ale stejně tak může ukazovat na něco vážnějšího ... zkuste vysledovat co se s vámi děje neobvyklého ... a kolenu dejte chvíli čas, mastičky a odpočinek .. pokud do týdne nepřejde jděte k lékaři ale uričtě odpočívejte ... koleno je necholostivější kloub

bezec
hodnocení

0x

Běháš pravidelně nebo to byla "nárazovka"?

Může to být jen namožený nebo natažený vaz, ale i třeba natržený vaz, poškozený meniskus atd (to bys ale moc nechodila). Koleno je složité... Hýbej s tím, ale nesmí to bolet (jezdi třeba na kole lehké převody, plavej v bazénu) Pokud do pár dnů nepřestane bolet tak jdi k ortopedovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]