Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se objednat na Logopedii?

Od: acnev* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, zažívám obtížné obdobá, jsem na střední škole a potýkám se s výsměchem spolužáků kvůli mému ráčkování. A tak jsem se rozhodl s tím něco dělat, nejen abych se vyhl dalším výsměškům ale myslím, že mi to pomůže i dál do budoucna. Na druhou stranu to mám obtížné i doma, jelikož mám krátce po rozvodu rodičů a proto bych je vyvarovat těmto starostí, jakože mám problémy ve škole, atd... Proto se ptám: Můžu se objednat na logopedii aniž by o tom věděli rodiče? Popřípadě, kolik by to stálo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lentilkao*
hodnocení

1x

Na to Ti asi nejlépe odpoví přímo, když někam zajdeš - do nějaké nemocnice nebo někam soukromě a zeptáš se přímo tam. nebo si najdeš jejich webovou stránku, pokud nějakou mají a je na ní kontakt a napíšeš jim třeba mail, kde se na tohle zeptáš. :) To je asi nejlepší způsob. :)

PS : Někdy je fajn udělat ze svého "handicapuů přednost. A nenechat se. Oni se ti smějí, protože máš něco, co je vidět. Určitě také mají problémy, které jsou sice méně viditelnější, tudíž se jim za to nikdo nesměje, ale třeba větší. A vůbec - na střední škole mají teda mezery v chování, když se ještě někomu smějí za to, že ráčkuje! :) Někdy je to roztomilé a nikdo to neřeší. Uvědom si, jestli to pak budeš ty. Někdo si nedokáže představit, že by třeba měl zub navíc, když mu nějaký přední chybí - prostě to k němu patří a nechtěl by to už ani měnit. Nebo někdo s brýlemi - prostě jsi to s nimi ty a bez ncih už nebudeš. Ráčkování ti možná nepomáhá udržet se na vrchu pyramidy a mít kamarády, co se nesmějí, ale dává ti zvláštní nádech a charakter, bez kterého bys třeba nebyl tolik zajímavý nebo bys to zase nemusel být ty. :) Samozřejmě někdy vidíme jako lepší cestu, než to překousávat a zasmát se na dtím, že se mi někdo směje, odstranit tu chybu. Ale pak je třeba se zamyslet nad tím, jestli je chyba v ás, že ráčkujeme nebo v těch lidech, že jsou blbí a řeší ostatní a smějí se za něco, za co nemůžou. :) Myslím, že spíš v těch lidech. Ale je to jen můj názor. Nenech se uťápnout a drž se! :)

Hodně štěstí! :)

hodnocení

0x

Asi vám nedokážeme správně odpovědět. Logopedické pracoviště jsem viděla v nemocnici ve Vítkovicích, v čekárně na cévním, ve středisku ve Výškovicích, ale vůbec nevím, komu ta ordinace patří. Jestli je to pracoviště zaměstnance nebo ji majitel baráku pronajal. Navíc, nevíme, se kterými pojišťovnami má logoped uzavřenou smlouvu. A pak je lhostejné, kdo to te, protože to pojišťovna třeba proplatí. ;) Zadejte do Google dotaz na vaše město a obvolejte je. Dozvíte se všechno mnohem snadněji. ;) Je dobře, že se své vady chcete zbavit. Myslím si, že to nebude příliš pracné, protože budete cílevědomě dělat to, co logoped zadá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]