Nejste přihlášen/a.
Chodím do třídy s jedním pěkným klukem.je opravdu děsně hezkej a i zábavnej.Znám ho protože je to mojí nej kámošky bratránek.to je právě dobrý že když k ní jezdím tak on tam většinou je.dokonce jsem tam jednou spala a on taky.přez net mi píše že se mu taky děsně líbím a že jsem ta nejkrásnější a nejsuprovější holka pod sluncem apod.já mu samozřejmě taky napíšu nějaké lichotky.jenže další den kolem chodíme jak dvě duše.koukám se na něj při hodině a on na mě taky ale prostě se k sobě chováme jako kamarádi.a jestli by jste mi nemohli poradit jak bych na něj měla třeba u kamarádky promluvit nebo zapůsobit aby se to změnilo
Jasně, musíš asi udělat první krok, někam ho pozvat, nejlépe někam, kde pokecáte. Kino se prý na první schůzku nedoporučuje, že si lidi nepokecaj, film si neužijou, protože se odhodlávaj, jestli vzít druhýho za ruku atd. Takže na pizzu nebo někam, kde bude i zábava ( zoo, pouť) nebo ho třeba poprosit, že si chceš něco koupit ( lyže, kolo, brusle), jestli by šel s tebou ti pomoc, no a pak si ani nemusíš nic vybrat, jen navážete kontakt, někam zajdete a už to pojede
Taky jsem před lety zažila lásku v jedné třídě(vlastní zkušenost) a s odstupem času vím,že to není ono.Jsou i vyjímky.Byla první,byla krásná,ale dnes bych se rozhodla jinak.Vidíte se pořád,nechybíte si a když se rozejdete,pak je to dost nepříjemné mít ho pořád na očích.Ten můj pak raději ze školy odešel.Věřím,že si poradíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.