Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
má drahá polovička má za měsíc narozeniny a já se tak nějak začínám rozhlížet po nějakém dárku. Jsme spolu rok a půl, takže bych chtěl něco na co by mohla vzpomínat .
Je docela akční, o něco víc prakticky než romanticky zaměřená, má ráda koně (na vyjížďky jezdí sama), miluje vaření, tančí, ráda dělá masáže, velmi ráda se fotí.. Asi určitě nechci nějakého plyšáka nebo kytku (to možná jen tak mimo).
Do oka mi padly různé firmy na zážitky. Případně různé portály se slevami, kde je to poměrně přehledné. Pořád váhám, jestli třeba neudělat jen fajn večer, kdy bych možná mohl něco uvařit (něco málo umím, ale za moc to nestojí ).
Chtěl bych tedy poradit co vybrat nebo doporučit něco nového - (thajská, čokoládová) masáž, rychlokurz masáží (nic moc nemůžu sehnat), poukaz do ateliéru k fotografovi (kdybyste měli nějaký tip, sem s ním ), večere se vším všudy, ...plyšák, řetízek,...
Co byste nejvíc ocenili Vy? Díky.
Finančně mám na to vyhrazeno cca 1500-2000,-
Ahoj. Napíšu to první, co mě napadlo. Je romantická, má ráda koně a na vyjížďky jezdí sama. Tak se tedy tajně naučte jezdit na koni (pokud to neumíte), kupte kytku a na vyjížďku vyjeďte s ní - to je přece hodně romantické (jak z filmu). Zakončete pěkným večerem třeba s večeří. Já bych takový dárek s překvapením ocenila.
doplněno 04.10.13 13:19:No, teď čtu, že je zaměřená spíše prakticky. Ani to není na závadu. Vaši snahu určitě ocení z čistě praktického hlediska.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.