Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje osudová láska?

Od: dddddff odpovědí: 5 změna:

Existuje osudová láska? Je mi 36 let..neustále pracuji.. i v zahraničí... Nevím, mám ji hledat a nebo na ni čekat! Je možný, že jsem se s ní již minul...a propásl svou šanci...?

Myslel jsem, že svou osudovou lásku jsem již našel...ale ONA byla proti...

Pokud je přeci osudová...pak je jedno kde jsem..co dělám..prostě ´´najednou ´´ tu je.."nebo ne?

čas utíká...nedostatkem lásky si kompenzuji prací...a tolik bych chtěl milovat...

Umím si představit, že ač lidí jsou bohatí..mohou býti i neštěstný...´´cosi´´ jim schází a za peníze si to nekoupí..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vecernicek*
hodnocení

1x
Asi bych se taky zamerila na neco jineho nez na praci.Kdyz jenom pracujete tak JI pravdep.nepotkate.A pokud ji potkate.muze si nyslet.ze bemate pro spousty prace zajem.
Taky bych popremyslela.jake mate predstavy a naroky na svou osudoviu zenu.Protoze pokud jsou prehnane vysoke (nerikam.ze to tak musite mit) tak kolem vas muze chodit spousty zen.i potencionalnich partnerek.ale vy je nemusite videt...
Vzhledem k tonu.ze spousty (a myslim.ze opravdu spousty)zen hleda osudoveho muze.tak verim.ze tu svou mate sanci najit...
Hodne stesti

dery*
hodnocení

1x

Osud je blbost - nikde není napsané, co se vám stane a ani ta láska nepřijde jen proto, že je podle vás osudová.
Je to o tom, že jaký si to uděláte, takový to máte.
Lidi se míjí, znají se x let a nenapadne je, že by třeba někdy něco mohlo mezi nimi být. A najednou se to stane a je jim strašně fajn.
Nečekejte na vysněnou lásku. Dávejte šanci i těm, které podle vás třeba nevypadají jako ta vaše vyfantazírovaná láska osudová. Nikdy nevíte, se kterou ženskou vám nakonec bude skvěle a bude z ní ta láska životní :)

ron*
hodnocení

0x

Já na osud a osudovou lásku přílš nevěřím. Snad nějaký předem daný osud je, ale určitě je možné ho nějakým způsobem ovlivnit. Takže na nic nečekejte a osudu se snažte napomoci aktivnějším přístupem k hledání partnerky. Máte pravdu, že možná někde čeká, ale aby se dočkala, chce to ji hledat, využívat příležitosti. Jen tak "najednou" tu nebude. Hodně štěstí.

bgmaniac*

Tak nějak - nepochybuji, že je někde nějaká, která se k tomu staví podobně a čeká.. když budou čekat oba, výsledek je nula. A od Vás jako od muže se čeká aktivnější přístup, byť to samozřejmě není podmínkou :) hodně štěstí.

hodnocení

0x

Co si představujete pod pojmem "osudová láska"? Že je někde v "knize osudu" psáno, že se pan X v určitý okamžik zamiluje do paní Y?. Tak to není a pokud na takový okamžik čekáte, nikdy se nedočkáte. Osudová láska je něco mimořádného, může (ale nemusí) se vyvynout z lásky "obyčejné" či z přátelství, nebo taky jen tak, z náhodného potkání. Přijde to samo (nebo taky nepřijde vůbec). Čím víc se budete snažit takovou lásku získat, tím menší máte naději. Važte si lásky obyčejné, když přijde. Většina lidí zažije lásku, ale málokdo lásku osudovou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]