Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mám hlad večer a ne ráno?

Od: milanp® odpovědí: 7 změna:
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

protože snídáš, ale nevečeříš? *nevi*

hodnocení

0x

Protože já taky, a je jedno kdy a kolik toho sním, a pokud se večer nenacpu tak mě hlad vzbudí i ve 2-3 ráno a neusnu bez dávky jídla...

Nakonec pokud netloustneš, není to sice ieální ale ani nejhorší, taky to chce jíst pravidelně, ať tělo není zblblé...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Ano, hlad je svinstvo. Klidně mě vzbudí kdykoliv během celého dne. To mě svého času budila i má dnes bývalá drahá polovička, že ji mám dělat u špajzu společnost, aby se nebála. Potvora. Až se má postava začala stávat méně dokonalou.

hodnocení

0x

Protože je tělo celý den v pohotovosti a v zápřahu, tak potřebuje doplnit to co přes den spálilo.

Kdežto v noci je utlumené a nepotřebuje k provozu tolik energie, tudíž mu jí dost zbývá na raní rozjezd.

hodnocení

0x

Ano, měla jsem to taky tak. Ale jednou jsem si řekla dost, *stop* protože jsem přibírala na váze. Začala jsem snídat (ze začátku mi to dělalo problémy ) , ale zvykla jsem si jíst 5x denně, pravidelně a naposledy v sedm hodin večer. Chce to ze začátku pevnou vůli . Je to o zvyku. ;)

hodnocení

0x

ráno nemáš rozjetý metabolismus, je po noci v útlumu. Každopádně bys měl jíst do hodiny od probuzení, i když nebudeš mít chuť. Měl by ses donutit.

Pokud naposledy jíš např v 17 hodin a chodíš spát v 23 hod, pak se nediv, že od devíti do jedenácti luxuješ ledničku.

hodnocení

0x

Protože nejsi skřivan, ale sova. Zažívání se budí u skřivana mnohem dříve, než u sovy. Je to tak, ikdyž budeš nebo nebudeš snídat. Metabolismus prostě pracuje jindy, než chceš nebo musíš. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]