Ahoj. Ano, hlad je svinstvo. Klidně mě vzbudí kdykoliv během celého dne. To mě svého času budila i má dnes bývalá drahá polovička, že ji mám dělat u špajzu společnost, aby se nebála. Potvora. Až se má postava začala stávat méně dokonalou.
Ano, měla jsem to taky tak. Ale jednou jsem si řekla dost, protože jsem přibírala na váze. Začala jsem snídat (ze začátku mi to dělalo problémy ) , ale zvykla jsem si jíst 5x denně, pravidelně a naposledy v sedm hodin večer. Chce to ze začátku pevnou vůli . Je to o zvyku.
Protože nejsi skřivan, ale sova. Zažívání se budí u skřivana mnohem dříve, než u sovy. Je to tak, ikdyž budeš nebo nebudeš snídat. Metabolismus prostě pracuje jindy, než chceš nebo musíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.