Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám menší problém, miluji jednu holku, je to už poměrně dlouho, blíží se to k roku, Pamatuji si ty datumy sní, seznámení, první venek, prostě všechno, ten pocit se dívat je jejich očí, Vždycky a přes všechno bych byl stále u ní. Jenže, nedokážu jí to říct, dřív jsem jí psal slohovky, ale teď jsem si řekl, že se naučím mluvit, a nebudu se to zdělovat na FACEBOOKU! je milion a jedna věcí, co bych jí řekl, dokázal bych jí dát všechno, co bych jí já sám dát mohl, když zjistím, že je zadanná, tak se to časem zlepší, ale, je to neustále dokola.. Je zadanná - U mě se to zlepší, mám pocity, že mi to je ukradený, jdu prostě dál - uvidím že je nezadanná, dotkne se mě to.. Přeji jí všechno nejlepší ! Stačí mi, abych jí spatřil, pokaždý se mi rozbuší srdíčko. Ztrácím slova, celý najednou ochrnu, a přitom jsem si před tím říkal, že půjdu dál. Ale ono to nejde.. Nevím co mám dělat, snažil jsem se začít s jinýma holkama, a vždycky jsem to musel hodit do Outu, zahrát to nějak, aby z toho nic nebylo, protože jsem neměl představu o tom, abych byl s jinou holkou než sní.. Jsem celkem stydliví, takže se bojím prvního kroku, dokud to nemám u tý holky na 100% jistý, takže... Poradili by jste mi něco?
Dobrý den. Jste krásně zamilovaný, krásně o dívce mluvíte, sníte. To je moc milé. Ale s tím nevystačíte. Je třeba proměnit sny ve skutečnost. Sám připoušíte možnost zadaná - nezadaná. Takže jděte do toho, nemáte co ztratit. Na nic nečekejte, dokud je opravdu nezadaná. První krok určitě musíte udělat vy, ona možná ani o vaší zamilovanosti neví. Někam ji pozvěte a bude-li se schůzka slibně vyvíjet - což poznáte, tak jí řekněte upřímně vše, co cítíte. Jen tak se vám uleví a budete vědět na čem jste. Je to určitě lepší než trhat lístky z pomyslné kopretiny se slovy: má mě ráda, nemá mě ráda... Přeji tedy odvahu a úspěch a dívce stejnou lásku k vám, jakou cítíte vy.
Zdravím,
napsal jsi to nádherně. Děkuji Ti. Jsem rád, že stále existují lidé, kteří takto milují.
Co bych ti poradil? Musíš ji to říct. Chápu, že to není lehké, ale musíš to udělat. Jak již bylo řečeno, 100% to nebude nikdy. Nečekej přiliš na vhodnou chvíli, protože ta taky nikdy nebude. Napadá mě slogan od firmy Nike, který zní "Prostě to udělej." (Just do it.). A přesně o tom to je. Prostě jdi a řekni ji, co cítíš. Řekni ji to tak, jak jsi to řekl nám.
Ničeho se neboj. Všichni ten strach známe, ale když se to povede, uvidíš, že to stojí za to.
Přeji Ti hodně štěstí.
P.S. Kdyby Ti to nevadilo, dej vědět, jak jsi dopadl.
Přemýšlím, jestli by problém nemohl být spíše v komunikaci samotné: Dívka je střídavě zadanná, nezadanná a zase zadanná (správně jenom jedno n!), ty nic nezděluješ (sprásně: sdělit) a dívky/vztahy "házíš do Outu" ...
Bojíš se prvního kroku, ale i když se dnešní doba v mnohém liší od té, v níž jsem vyrůstala já, myslím, že většina dívek první krok neudělá...
V žádném vztahu není nic stoprocentně jisté, každý vztah se nějak vyvíjí a láska může i vyprchat.
Takže nečekej na to, až "to u té holky budeš mít na 100 % jistý", to by ses nedočkal.
Jestli o ni máš zájem, projev jej! (Pokud možno česky.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.