Nejste přihlášen/a.
Ahoj, s přítelem jsme spolu rok, ale mám takový problém... nedokážu se s ním vzrušit, dřív to bylo úžasné, vzrušil mě snad každý dotyk ale teď... vůbec nic mě nevzruší, nejsem vlhká a sex jsme vlastně ještě ani neměli, protože to bolí (když nejsem vlhká, vzrušená...) Dokážu se vzrušit už pouze při masturbaci, ikdyž ta už taky není tak dobrá jako dřív...anechápu čím to je a nevím si s tím rady, ani troška alkoholu nepomohla, prostě nic. Jinak, přítele miluju, je skvělý, v tom problém není...nevím co dělat.
Nevím, co konkrétně u Vás. Zajímám se o podvědomí, situace, které pro nás kdysi byly těžké a nezpracovali jsme je, a nyní nás podvědomě ovládají. Řeší se to například na rodinných konstelacích: kdy se to podvědomí otevře a vidíme příčinu, proč máte tuto zkušenost. A jedna paní měla taky problém se sexem. jako malá měla strojek na správný vývin kyčlí. A z toho důvodu si nemohla hrát jako ostatní děti: strojek a díky němu vybočené kyčle, ta poloha podobná jako při sexu: když se měla milovat s přítelem, kterého měla moc ráda, vždy se vynořila ona vzpomínka na strojek kvůli kyčlím, závist, jak si jiné děti hrají, i vztek na rodiče, že jí dávají to "monstrum". Jako malá to tenkrát samozřejmě nemohla pochopit, a na konmstelacích byla vrácena do tehdejších pocitů, pochopila, odblokovaly se ty negativní pocity a již nic nebránilo krásným intimním chvilkám. Opakuji: Nevím, co se děje u Vás. V mém rodě kupříkladu bylo plno mrtvých dětí, ženy byly k sexu "nuceny": OK, budu mu po vůli, ať mám klid... Já měla rakovinu dělohy, mamka "jen" pokles dělohy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.