Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autobusové nádraží - Zvonařka

Od: anzionka® odpovědí: 10 změna:

Mohl by mi někdo z Brňáků poradit, jak se dostanu z Autobusového nádraží, když přijedu spojem 108 na zastávu Zvonařka, odkud jede tramvaj číslo 12? Dá se tam dojít pěšky? Tak za pět minut? Zkrátka bych potřebovala, aby když osoba přijede na autobusové nádraží v 17:25, abych se s tou osobou dokázala do času 17:30 přesunou na zastávku Zvonařka.

Popřípadě bych potřebovala nějaký způsob, jak se přesunout z Autobusového nádraží na Moravksé náměstí, aby to zabralo co nejkratší dobu. A zpět z Moravského náměstí na Autobusové nádraží.

Díky moc za vaše nápady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jednodušší mi připadá vyjít po schodech do nákupního centra Vaňkovka, projít Vaňkovkou a podchodem na hlavní nádraží a odtam jet tramvají č.1 na Moravské náměstí. ychlou chůzí se dá ze Zvonařky na hlavní nádraží dojít za 6 až 8 minut.

hodnocení

2x

Myslím, že lopezz vyřešil problém nejlépe. Přes Vaňkovku pěšky k Hlavnímu nádraží a pak tramvají č.1 na Moravské nám. Jsou to dvě zastávky, doba jízdy 4 minuty.

buss
hodnocení

0x

Viz mapu Brno, zvonařka a přes nadchody z ÚAN na Dornych, kolem točny. 49°1116.153"N, 16°374.163"E

hodnocení

Ano, ten nadchod vidím, ale jak mám odhadnout, za jak dlouho se tam přesunu. Že by se mi to zrovna chtělo zkoušet... Nevíte kolik je to metrů?

buss

To se přece dá odměřit, cca 305 m. Pokud jdeme 1 m/sec...

au1

hele, to máš stejně jedno, protože kolem 17.30 je ještě dopravní špička, a autobusy ani šaliny ti nepojedou na minutu přesně, kór když 12ka jede co 5 minut. doporučuju přijet dřív, pokud je to možný. pokud ne, tak nasadit rychlej běh :D ze zvoncu přes vaňkovku, podchod, a centrum města, to máš za 15 minut zmáklý na moravák svižnou chůzí.

hodnocení

0x

Je to cca 400m. jestli si hodne pospisite tak to stihnete dojit. Pres nadchod a parkoviste. nevim jak moc jste zdatna. Ja by jsem to za 5min dal. Jinak 12. jezdi celkem casto.

hodnocení

0x

"když osoba přijede na autobusové nádraží v 17:25, abych se s tou osobou dokázala do času 17:30.." :-D

To je ovšem čistě toeretická matematická úloha. Tady na Moravě si na nějakou tu minutu moc nehrajeme. Autobus klidně přijede 17:35 (když pojede po dálnici tak možná ještě později, zase něco kopou u exitu na Vídeňské) a šalina až pojede tak pojede. Manželka jezdí dvanáctkou každý den a klidně deset minut nejede žádná a pak přijedou dvě či tři současně.

martinaa*
hodnocení

0x

Anzi, rychlou chůzí tímto podchodem ze (Myší díra) ze Zvonařky 6 minut, kolikrát jsem poloběžela a nestíhala bus:) Nezdá se to, ale Vaňkovka je strááášně dlouhá. Normální chůzí tak 10min, když ti uhnout z cesty.

Nějak je to ale zmatené, zastávka Zvonařka (bus 84) se nachází kousek od Zvonařky směrem z města, opačným směrem, než přijede naše 108.

Na Moravák se dostaneš šalinou č. 1, ta jezdí z hlavního nádraží, které je právě hned za tím podchodem. Jsou tam cedule, sleduj čísla. Musíš nastoupit ve směru Řečkovice (to je konečná stanice, která označuje směr šaliny). Zpět pojedeš stejně, jen opačným směrem. Teď má být v Brně výluka šaliny č. 1, tudíž je možné, že ti pojede i náhradní bus označení x1.

hodnocení

Díky moc všem, včera jsem si to zkusila, a měla jsem to za pět minut normální chůzí ze Zvonařky na Autobusové nádraží, tím nadchodem. Ono je to totiž takhle, já musím být s tou osobou, která přijede 17:25, někde do 18.00, a to někde je na Moravském náměstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]