Nejste přihlášen/a.
Ahoj, sledovali jste někdo seriál Ztraceni? Napište mi ve zkratce o co tam šlo a jak to dopadlo? Děkuji Iveta
Zazačátku to nebylo špatný, ale pak se to neskutečně zamotávalo a prodlužovalo a člověk pak nevěděl kde má hlavu a patu ![]()
Trosečníci na pustém ostrově a jejich cesta za záchranou + propleteno jejími životy než se dostali na ostrov.
Mě by docela zajímalo o jakou záhadu na ostrově se tam jedná, ale je to tak nekonečné a překombinované, že u toho prostě nevydržím.
já to vzdal někdy na začátku třetí série, to už jsem u toho nevydržel, nebavilo mě to. za nějaké dva roky jsem to chtěl zkusit znova, a dopadlo to naprosto stejně ![]()
Myslim, ze tohle mluvi za vse.
Autori asi sami zrejme nemeli jasno, co vlastne nataceji.
Proste slatanina vsech moznych (i nemoznych) scenaristickych napadu, ktere nikam nevedli.
Seriál jsem dost poctivě sledovala. A stále jsem měla pocit, že mi nějaký zásadní díl ušel a já ztratila souvislosti. Věděla jsem, že neušel, ale motala jsem se v tom jak čmelák v jeteli. Nějakou dobu jsem souvislosti a logiku hledala, ale po čase jsem přestala hledat. Celý seriál je o důvěře v ideu scenáristů. Od tohoto seriálu říkávám o něčem, že jsem nějakému filmu i věřila. O Křemílkovi a Vochomůrkovi ani nepochybuji, ani nepátrám. Sanitce také věřím každou scénu :D "Přelet nad kukaččím hnízdem" také věřím, ale nad knihou, která byla předlohou "Vyhoďme ho z kola ven", jsem se hluboce zamýšlela. Ta mi vlezla pod kůži na dost dlouho dobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.