Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem s přítelem pár měsíců. Chodím často na internet a na chat, ale neseznamuji se s nikým, jen si čtu vzkazy. Na ty se dívám tak 3x až 4x denně. Samozřejmě, že můj přítel mě má v přátelích, tudíž vidí, kdy jsem na internetu a kdy ne. Chtěla jsem se Vás zeptat, co si myslíte. Jestli mě nějakým způsobem hlídá a sleduje nebo se dívá jen tak? Protože kdyby to bylo naopak a já se dívala na něj, kdy je a kdy není na internetu, tak by mu to hrozně vadilo a tvrdí, že bych ho určitým způsobem sledovala. Podle mě, když člověk někoho sleduje či pronásleduje, tak na něj třeba čeká před domem nebo u práce atd. Ale ne, že se podívá kdy je a kdy není na internetu.
Děkuji za názory Eva
Asi nepůjde o pronásledování, ale o pouhou zvědavost, co na tom netu děláte. Přítel neví, že vaše chatování je bezelstné a že se tím bavíte. To dělá spousta lidí. Promluvte s ním na toto téma a ujasněte si názory. Převážná většina problémů vzniká ze špatné, nebo vůbec žádné komunikace. Jinak, ale, počítač se dá přece nastavit tak, že nikdo nemusí vědět že jste tam. Čavec
Hezký den Evo! Pokud by Vám přítel vyčítal, že trávíte hodně času na internetu a neustále se vyptával na důvody, byl by to určitý způsob sledování a možná i žárlivosti. Sám, jak píšete, by nechtěl, abyste měla přehled o něm. Já už jsem seniorka, ale díky internetu mám možnost udržovat kontakt s bývalými spolupracovníky a navíc ještě získávat nové přátelé a to je přeci ohromné. Jak píše coteda a jak i to cítím já, není na tom nic špatného. Naopak je to šance nejen na kontakt s lidmi, ale i způsob, jak získávat informace o současném dění nejen u nás, ale i ve světě. Je to úžasné. Mě třeba na Poradně zajímá, kdo je právě se mnou on-line, je to možná zvědavost, ale určitě neškodná. Takže pokud to není příčinou nějakých výčitek nebo podezírání, nevidím na tom nic špatného vědět, že jste Vy a nebo přítel na internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.