Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel mě sleduje

Od: evinka27* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, jsem s přítelem pár měsíců. Chodím často na internet a na chat, ale neseznamuji se s nikým, jen si čtu vzkazy. Na ty se dívám tak 3x až 4x denně. Samozřejmě, že můj přítel mě má v přátelích, tudíž vidí, kdy jsem na internetu a kdy ne. Chtěla jsem se Vás zeptat, co si myslíte. Jestli mě nějakým způsobem hlídá a sleduje nebo se dívá jen tak? Protože kdyby to bylo naopak a já se dívala na něj, kdy je a kdy není na internetu, tak by mu to hrozně vadilo a tvrdí, že bych ho určitým způsobem sledovala. Podle mě, když člověk někoho sleduje či pronásleduje, tak na něj třeba čeká před domem nebo u práce atd. Ale ne, že se podívá kdy je a kdy není na internetu.

Děkuji za názory Eva

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1petr*
hodnocení

4x

No myslím ,že na tebe žárlí a z toho sledování chce nějak získat obraz ( rozsah ) "tvé nevěry". Pokud můžeš jak radí ostatní - skryj se.

hodnocení

3x

Asi nepůjde o pronásledování, ale o pouhou zvědavost, co na tom netu děláte. Přítel neví, že vaše chatování je bezelstné a že se tím bavíte. To dělá spousta lidí. Promluvte s ním na toto téma a ujasněte si názory. Převážná většina problémů vzniká ze špatné, nebo vůbec žádné komunikace. Jinak, ale, počítač se dá přece nastavit tak, že nikdo nemusí vědět že jste tam. Čavec

lidka*
hodnocení

3x

Hezký den Evo! Pokud by Vám přítel vyčítal, že trávíte hodně času na internetu a neustále se vyptával na důvody, byl by to určitý způsob sledování a možná i žárlivosti. Sám, jak píšete, by nechtěl, abyste měla přehled o něm. Já už jsem seniorka, ale díky internetu mám možnost udržovat kontakt s bývalými spolupracovníky a navíc ještě získávat nové přátelé a to je přeci ohromné. Jak píše coteda a jak i to cítím já, není na tom nic špatného. Naopak je to šance nejen na kontakt s lidmi, ale i způsob, jak získávat informace o současném dění nejen u nás, ale i ve světě. Je to úžasné. Mě třeba na Poradně zajímá, kdo je právě se mnou on-line, je to možná zvědavost, ale určitě neškodná. Takže pokud to není příčinou nějakých výčitek nebo podezírání, nevidím na tom nic špatného vědět, že jste Vy a nebo přítel na internetu. *klik**placni*

martina30*
hodnocení

2x

Internet je zlo a mnoha párů rozdělilo.Pokud máš čisté svědomí ,tak se ničeho nemusíš bát a i on si chodí číst na internet své vzkazy atd,když chceš mít klid přihlas se někde jinde a své přátelé si dej také někde jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]