Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jak už víte z mých předchozích otázek, byl jsem na odstranění znamének na obličeji.
V ordinaci mi poradili mazat indulonou na noc, je mi ale jasné, že by to možná potřebovalo víc péče.
Na jednom znaménku se mi dělají vystoupé jizvy, a tak si říkám, že právě CONTRATUBEX by mi mohl pomoci. Nevím ale, jestli si ho mám koupit, protože u zkušeností uživatelů na internetu jeden uživatel píše, že jizvy zčervenaly. Píše dále, že něco takového bylo uvedeno i v příbalovém letáku, ale já příbalový leták samozřejmě nemám, takže nevím, jestli se nejedná o výmysl.
Díky za každého, kdo může poradit. Nevím, jestli si mám CONTRATUBEX koupit.
Contractubex gel (příbalový leták)
Na jedno téma jste založil už čtvrtý dotaz, což zdejší pravidla zakazují. Budete-li se chtít na totéž téma ptát dál, navažte prosím zde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.