Nejste přihlášen/a.
Neví někdo,kolik asi tak přibližně stojí m/2 pozemku zahrady, 1km od Prahy na východ?
Děkuji za odpověď.
Cena je vždy otázkou dohody mezi prodávajícím a kupujícím. Zkuste se po nějakém vhodném pozemku podívat, tím myslím prohlédnout místo na mapě a potom se tam fyzicky vydat. Cena se často hodně liší podle kvality lokality. I pozemky těsně u sebe někdy mohou mít násobně rozdílnou cenu. Nejlepší je asi vhodné pozemky vytipovat a potom majitele oslovit anebo prohledávat inzeráty. Pokud začnete s někým ochotným prodat řešit cenu, můžete využít "odhad online" - celkem zajímavá levná služba.
Chtěli bychom prodat nemovitost u Prahy. Jen mě zajímá,jaká je tam asi cena pozemku a konkrétně té zahrady.
Děkuji.
Tak znáteli BPEJ zadejte si to sem vč. katastr. území. na Vyjde vám cena/m2, což ale bude pro vás stejně jen orientační.
Pro prodej stejně musíte mít odhad, prodejní cena nakonec ale může být ale zcela odlišná, směrem nahoru i dolů. To záleží na mnoha faktorech.
Máte pravdu. Moc se v tom nevyznám,zjistila jsem,že cena m2 je asi 14 Kč,což mi přijde divné,když u nás je cena 200Kč za m2 a to do Prahy máme hodně daleko Myslela jsem,že u Prahy jsou pozemky dražší, než někde v kotěhůlkách
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.