Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Najit rodinu,pribuzne

Od: jancu1 odpovědí: 4 změna:

dobry den,nevim jak mam zacit...vzdy jsem cilila ze nepatrim do rodiny kde jsem vyrustala...hledam kdo je ma matka,nebo jednoho cloveka ktereho mamka udajde take vychovavala s nama nevim jak se jmenuje nic,ale ze bydli v ceskych budejovicich...nemuzu se nikoho zeptat..mamka uz umrela...a i ostatni clenove rodiny kdo by mi to rek...a ty jiny mi vse taji...dekuji za odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

monika123*
hodnocení

0x

Dobre rano :)

Co zacit tim, ze zajdete na socialni urad, matriku v meste, kde jsi se narodiil(a), (pravy RL) atd. Pisemne , ci telefonem ti nic nereknou, ale osobni ucast,...no, zalezi na lidech. A pak, pisete, ze "mamka" jiz zemrela.., ale myslite, ze ta biol. matka by o setkani stala?...ovsem ja mam rada stastne konce, takze bych byla taky zvedava, ale hlavne, aby jste to pripadne zklamani ustal(a) Vy, to je dulezite. Hodne stesti :)

hodnocení

0x

Kolik máte let? Jak jste stará?

hodnocení

0x

Jestli jste plnoletá, tak navštivte matriku ve městě, ve kterém jste se narodila. Vezměte sebou rodný list.

buss

Úřad bude brát v potaz - a jaký je právní zájem? Sdělují se u adoptovaných děcek rodiče?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]