Nejste přihlášen/a.
dobry den,nevim jak mam zacit...vzdy jsem cilila ze nepatrim do rodiny kde jsem vyrustala...hledam kdo je ma matka,nebo jednoho cloveka ktereho mamka udajde take vychovavala s nama nevim jak se jmenuje nic,ale ze bydli v ceskych budejovicich...nemuzu se nikoho zeptat..mamka uz umrela...a i ostatni clenove rodiny kdo by mi to rek...a ty jiny mi vse taji...dekuji za odpoved
Dobre rano ![]()
Co zacit tim, ze zajdete na socialni urad, matriku v meste, kde jsi se narodiil(a), (pravy RL) atd. Pisemne , ci telefonem ti nic nereknou, ale osobni ucast,...no, zalezi na lidech. A pak, pisete, ze "mamka" jiz zemrela.., ale myslite, ze ta biol. matka by o setkani stala?...ovsem ja mam rada stastne konce, takze bych byla taky zvedava, ale hlavne, aby jste to pripadne zklamani ustal(a) Vy, to je dulezite. Hodne stesti ![]()
Jestli jste plnoletá, tak navštivte matriku ve městě, ve kterém jste se narodila. Vezměte sebou rodný list.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.