Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás, jsem ve Zlíně druhým týdnem a chtěl jsem se vás dotázat na dobrá místa k focení ve Zlíně. Moc to tu neznám, takže opravdu nevím. Nejlépe nějaké vyvíšené místo odku je dobrý výhled a nejlépe výhled na západ slunce. Moc děkuji za všechny rady.
No ve Zlíně asi s těmi západy slunce to nebude tak jednoduché. Centrum města je v dolině mezi dvěma kopci - z jižních svahů a tlusté hory s televizním vysílačem.
I v nejbližším okolí je to tam kopcovité, a spíše zastavěné. Teda pokud hledám čistě přírodu.
Na procházky tam existují krásná místa! Opravdu se člověk cítí jak v přírodě a není to tak daleko.
Já jsem na přírodu vysazený v srdci. Zlín mi nestačil a přesídlil, tam kde jsem doslova obklopen přírodou.
Zlín má také své charakteristické kouzlo. Já toužil jsem po něčem jiném : ))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.