Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
moc prosím, potřebuji radu, jak oznámit změnu hrobečku. Syn byl po svém smutném posledním odchodu uložen na hřbitově, ve městě. Chodila za ním jak rodina, tak přátelé a kamarádi. Protože hrobeček byl i často navštěvován zloději, rozhodla jsem se hrobeček přestěhovat k nám, na vesnici. Pár jeho přátelům jsem to dala vědět, ale asi málo. Nyní, o Dušičky bylo prý několik mladých lidí na hřbitově a hledali náš hrobeček. Za pár dní budu dávat vzpomínku na syna. Napsala bych jako poslední větu oznámení o změně místa posledního odpočinku syna. Ale nemůžu vymyslet nic vhodného . Lámu si hlavu, je mi smutno a nevím, zda se vůbec takováto smutná událost oznamuje. Na druhou stranu jsem ráda, že lidičky kolem 28 let jdou za svým zesnulým přítelem. Že na mého syna nezapoměli. Poraďte prosím, co dál?
Děkuji, smutná máma
Nehledej nic vhodnějšího, napiš prostě upozornění. Např.:
Upozornění: Místo posledního odpočinku bylo změněno na ...
nebo
Upozornění: Místo posledního odpočinku je nyní na/v ...
doplněno 04.11.13 20:38:Nemáš vůbec zač. Já si opravdu myslím, že snaha o použití nějakých vzletných slov k tomuto účelu, by mohla celému oznámení jenom uškodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.