Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mateřská ze tří na čtyři roky?

Od: honey875* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,nevite někdo jestli to lze zmenit,vyplnila jsem formuláře na tři roky abych mohla nastoupit do prace ale ted jsem si uvědomila že bez ni nevydržím ani tři hodky.Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jessi*
hodnocení

0x

já myslím že už to nejde změnit.někde jsem to četla že jsi to musíš pořádně rozmyslet.než něco vyplníš.ale uvidíš co ti tady ještě někdo napíše.

lidka*
hodnocení

0x

To je také úkol do školy? ;) A co hotelovka? To už je úspěšně dostudováno? Už jsme řešili samizdatovou literaturu, podrobně zdaňování měsíčních a ročních hrubých mezd a najednou mateřskou? Prosila bych dotaz upřesnit, abychom mohli lépe reagovat. *placni*

honey875*
hodnocení

*zed*A to jako nevite že se na mateřská dá dalkově studovat? *smich*Jsem vaše oblíbena,jinak tu ročni hr,mzdu stejene nechapu,třeba na zk nebude *uspech*

lidka*

Ale to jako vím, protože i moje vnučka takto studuje. A tak to se omlouvám, že jsem tykala. A naopak si cením toho, že se snažíte dokončit vzdělání a to myslím opravdu vážně. :) Dotaz je potřeba přesně popsat, jinak je to zavádějící. Nemělo to být třeba roční vyúčtování mezd? Jo a jinak já nemám oblíbené a neoblíbené - snažím se pomoci každému. Ale je fakt, že s Vámi ta diskuze byla taková zábavnější. *uf* Tak hodně štěstí, ať se Vám to podaří úspěšně dokončit.

honey875*
hodnocení

Aha tak to jste určitě skvělá babička,musím to dokončit na chlapa se spolehnou neda :)no to je jasný že to byla roční hrubá mzda,mám to dobře *palec*

hanac
hodnocení

0x

Prodloužit to samozřejmě nejde - kdybyste byla na 4 roky, dostávala byste teď už míň peněz. Ale můžete požádat v zaměstnání o prodloužení rodičovské dovolené, mám pocit, že do 4 let věku na to máte nárok. Nebudete dostávat rodičovský úříspěvek, ale stát za Vás bude stále platit pojištění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]