Nejste přihlášen/a.
Ahoj,nevite někdo jestli to lze zmenit,vyplnila jsem formuláře na tři roky abych mohla nastoupit do prace ale ted jsem si uvědomila že bez ni nevydržím ani tři hodky.Děkuji
To je také úkol do školy? A co hotelovka? To už je úspěšně dostudováno? Už jsme řešili samizdatovou literaturu, podrobně zdaňování měsíčních a ročních hrubých mezd a najednou mateřskou? Prosila bych dotaz upřesnit, abychom mohli lépe reagovat.
A to jako nevite že se na mateřská dá dalkově studovat?
Jsem vaše oblíbena,jinak tu ročni hr,mzdu stejene nechapu,třeba na zk nebude
Ale to jako vím, protože i moje vnučka takto studuje. A tak to se omlouvám, že jsem tykala. A naopak si cením toho, že se snažíte dokončit vzdělání a to myslím opravdu vážně. Dotaz je potřeba přesně popsat, jinak je to zavádějící. Nemělo to být třeba roční vyúčtování mezd? Jo a jinak já nemám oblíbené a neoblíbené - snažím se pomoci každému. Ale je fakt, že s Vámi ta diskuze byla taková zábavnější.
Tak hodně štěstí, ať se Vám to podaří úspěšně dokončit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.