Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké životní pojištění

Od: boule® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Chtěl bych Vás poprosit o tip na nějaké životní pojištění. Je mi 27 let, jsem ženatý , mám 2 malé děti, manželku na mateřské a hypotéku na barák cca. 1.000.000 kč. Chtěl bych zajisti rodinu, kdyby se mi něco stalo protože by to finančně neutáhly. Už jsem něco obýhal, ale zajímaly by mě Vaše tipy. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

1petr*
hodnocení

0x

Neporadím ti, ale až si budeš pročítat a to udělej před podpisem nějaké smlouvy, tak se zepteja a nebo ujisti na všechny poplatky .s uzavřením smlouvy, s vedení smlouvy s výpovědí, ukončením a tak. Nebo se budeš jednou divit, až začneš luštit ty 2 mm velká písmenka pod lupou a nebo až ti dojde roční vyúčtování.

Dobrý výběr

P.S. když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]