Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem se vzrusenim

Od: kachnicka05 odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mám problém s přítelem. Jsme spolu krátce, ale mám pocit, že je velký problém ho nějak vzrušit. Sice mi tvrdí, že ho neskutečne vzrušuji, ale kolikrát si před sexem musím pomáhat rukou, aby se mu postavil (když se o to snažím já, ne vždy to jde). Nikdy jsem se s tímto nesetkala, bývalý přítel byl vzrušen jen jsem ho začla drážit rukou. Zkusila jsem orální sex, ale nijak slavné to taky nebylo, nakonec jsem toho musela nehat, protože to nevedlo k zdárnému konci. Nevím si s tím rady. Jediný, co mi řekl k tématu sex, že si moc nevěří, není nějak třikrát délkou obdarovaný, ale řekla bych, že je to zlatý střed. Poraďte mi prosím.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

2x

Vcelku vidím možnou potíž v tom "moc si nevěří". Zkuste nespadnout do pasti nějakých podpůrných prostředků hned na začátku, spíš ho nechte si přivyknout, že jste spolu, neklást na to přehnaný důraz a nehonit se za vzrušením za každou cenu. Takové potíže nejsou z počátku úplně výjimečné. Zkuste přenechat víc aktivity jemu, ukazujte mu, co se vám líbí a co může zvládnout i bez dostatečného vzrušení - když zjistí, že s vámi něco svede i tak, zase ho to pozvedne na duchu. :)

kachnicka05
hodnocení

Dekuju za reakci ... vcelku me tato situace trapi a jeho ocividne jeste vic, snazim se mu dat na jevo, ze se mi to s nim libi i tak. Myslim, ze tento problem ma od predchozi pritelkyne, sveril se mi, ze to byla typ holky, ktera nikdy nedosahla orgasmu, tak si myslim, zda to neni zpusobene tim, ze si neveri.

vlasatec*
Vůbec na ten problém neupozornujte vždyť o nic nejde a snažte se Ho za každou maličkost chválit ukazovat mu, že je vám dělá dobře. Musí si začít věřit.

davidp*
hodnocení

2x

Dobrý den, u sebe problém nehledejte. Hlavní příčina je v jeho hlavě, to znamená, že se nedokáže uvolnit natolik, aby nemyslel na "selhání", "neschopnost", "velikost" a cokoli dalšího negativního. Když se moc chce, tak to nejde, takže jde především o uvolnění mysli, přirozené atmosféře a nenucenosti.

David

vlasatec*
hodnocení

0x
Sklenku vína a nastrouhat do čaje zázvor a přidat trochu čokolády.

aaaaa*
hodnocení

0x
V předposlední větě otázky máš odpověď, až se uvolní bude mu stát, má to v hlavě a s tím moc nenaděláš.
kachnicka05
hodnocení

tak to doufam, ze se mu to rychle v hlave srovna...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]