Jak zpracovat paprikovou okurku - ačokču?

Od: Datum: 29.09.13 12:44 odpovědí: 1 změna: 29.09.13 13:59

Ahoj,dostala jsem košíček paprikové okurky,správně ačokča-pokud jsem to nespletla.Budu ji nakládat jako okurky,ale nikde jsem nenašla,jestli ty plody mám půlit a vnitřek vydlabat,malé nechat?Nebo naložit jak jsou celé?Nejsou velké,cca do 8 cm,spíš menší i mezi něma malinké.A nálev jak na okurky nebo někdo máte už vyzkoušený recept?Předem dík.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: fribble*
Datum: 29.09.13 13:59

Všechny pod 8 cm zavařít jako okurky, stejný lák, na dno skleničky pár koleček cibule, někdo dává i kopr, ale ten já nerad i v okurkách. Větší rozkrájet do zeleninového salátu, dodá mu pikantnost (nepřehnat).

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.