Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak zpracovat paprikovou okurku - ačokču?

Od: blaza* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,dostala jsem košíček paprikové okurky,správně ačokča-pokud jsem to nespletla.Budu ji nakládat jako okurky,ale nikde jsem nenašla,jestli ty plody mám půlit a vnitřek vydlabat,malé nechat?Nebo naložit jak jsou celé?Nejsou velké,cca do 8 cm,spíš menší i mezi něma malinké.A nálev jak na okurky nebo někdo máte už vyzkoušený recept?Předem dík.

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

fribble*
hodnocení

2x

Všechny pod 8 cm zavařít jako okurky, stejný lák, na dno skleničky pár koleček cibule, někdo dává i kopr, ale ten já nerad i v okurkách. Větší rozkrájet do zeleninového salátu, dodá mu pikantnost (nepřehnat).

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]