Nejste přihlášen/a.
mněla jsem v pronajmu motorest, pak jsem se rozhodla, nakolik byl znovu novy majitel, a mnela jsem strach pod nim podnikat, že ukončim najem. majitel mi ale dlužil penize za zarizeni kuchyne, faktury za nove topeni, vodu...nemal penize najednou proto jsem mu vyyšla vstřic a dala mu spaltkovy kalendař, v ktorom uznal dluh, podpisal to u notare. Když mnel poslat 1 splatku , řval na mne do telefonu že nic neda že to pujde jinou cestou lebo se dozvedel že som rozkradla a zničila jeho motorest a že ma svědkov, moje 2 pomocne síly, ktere jsem prepustila v skušební dobe,a že potvrdí že současni stav a stav kdyz u mne pracovali je jiný.
když jsem končila podepsal mi pri predani papir ze je vše v pořadku a řadne predano. asi mesic nato ho vykradli a ted se snaži to hodit na mne a tie svedkyne budou sluzit na to. chtela by jsem jen poradit jako to vidite, mam vše podepsane potvrdené, ... ale , vždy je nejake ale.. vopred dekuji za odpoved diana dani
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.