Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem moc velká

Od: miserable* odpovědí: 9 změna:

Je mi 16 a mám problém s tím, že jsem moc vysoká. Mám 178cm. Připadám si hrozně, kamarádky jsou všechny menší než já a kluci někteří taky. Je to hrozný, protože když jdeme třeba někam na diskotéku, kluci vždycky koukají po těch menších a roztomilejších holkách. Já nejsem nijak ošklivá, ale prostě vysoké holky si nikdo nevšímá. A taky jde o to, že působím velkým dojmem i když jsem hubená. Mám široký ramena, velké ruce a nohy.. Vadí mi to, nikdy nebudu krásná holka, vždy budu prostě velká. Já bych se toho komplexi ráda zbavila, jenže všichni okolo o něm ví. Já bych se dokázala npřetvařovat a naučila bych se s tím žít a být sebevědomá, jak to ale udělat, když všichni okolo ví, jak mě to trápí. Nemůžu jeden den "brečet" jak mi to vadí a druhý den říkat, že jsem se s tím srovnala. :D V novém kolektovu by to samozřejmě šlo, ale v mém okolí to asi už nepůjde..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

1x
Předej pár centimetrů tady kolegyni: poradte.cz/... 28.09.13 18:08: *smich* Jinak promiň, nechci si z tebe dělat srandu, ale dnes hned dva opačné problémy ;)

olaf71*
hodnocení

1x

buď ráda. budeš mít respekt. mě osobně se líbí vysoké ženy, tzv. kobylózní (mohutnější) typ nejlépe. 50 kilová chtastítka mě až tak neberou

davidp*
hodnocení

1x

Ahoj,

s tím, co nám nadělila příroda se prostě musíme smířit a naučit se s tím žít. Někdo je malý, někdo velký. Nemůžeme být všichni stejní. A co je nejdůležitější, co můžeme sami vnímat jako náš handicap, mohou jiní vnímat jako naši přednost.

David

andrea1*
hodnocení

1x

Já 178 sm vidím jako ideální výšku. Manekýny nemohou být malé. Mají běžně přes 180 cm. Nauč se svoji výšku mít jako přednost, moderně a vhodně se oblékej a uvidíš, že ti budou ostatní závidět. Říká se co je malé to je hezké, co je větší, to je hezčí. Být vyšší je pro život i praktičtější. Důležité je zdraví. A to si představ, že by tě na sjezd "dlouhých" nepustili. Tam mohou jenom ženy od 180 cm. Buď pyšná na to, že máš 178 cm. Divím se ti, že to vůbec řešíš. Až si najdeš partnera, budeš mít po problému i na diskotékách. Myslím, že to nikdo tak neřeší jako ty sama. Já například říkám, že správný mužský má mít nad 180 cm. Tak buď v pohodě.

hodnocení

0x

Ahoj, no hele co ti k tomu říct, dneska jsem tady četla příspěvek nějaké slečky, která má zase nervy z toho, že je moc malá. Zkus z toho svýho "problému" udělat přednost. To znamená, že když o tom bude potřeba mluvit, tak to začneš brát jako výhodu. Podle mě to ani nevýhoda není. Já sama měřím 176, hraju volejbal a pár centimetrů navíc by se mi hodilo :D. Na světě je spousta vysokejch lidí... i kluků. Jenom ho najít. :)

hodnocení

0x

Nic si z toho nedělej, víš, že už Nedvědi zpívali: hlavně co v sobě nosíš a co ukrýváš...Důležité je, jaká jsi, co máš v hlavě. Lidé jsou různí, jak by si kluci vybrali partnerku, kdybychom my všechny ženy měly 170 cm a 65 kg? Mé kamarádky syn měří 178 cm, už asi rok má dívku, která má 188 cm a pomalu to spěje ke svatbě. No a co? Výška není podstatná, podstatné je zdraví, sympatie, chytrost, šikovnost... a další priority. Jaga.

elfik
hodnocení

0x

Ja merim zase sotva 150 a taky z toho nejsem zrovna nadsena :D a kluci prave koukaj po tech vyssich :D takze bych si to s tebou klidne vymenila.

buss
hodnocení

0x

No joo, a co s tím naděláš? Necháš si zkrátit kosti? Dej se na sport, kde to využiješ.

hodnocení

0x

Je to naopak. Všechno. Něco sis namluvila a držíš se toho. Je to normální a jednou se tomu budeš smát. A čím dřív, tím líp.

Tak se zasměj. Úsměv je to nejpřitažlivější, co holka má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]