Nejste přihlášen/a.
Ahoj mam jednu otazku zhubnul jsem 15 kilo za 1 mesic z toho13 kg tuku jim 5x denne zdrave potraviny cvicim atd , ale co me trapi je ,ze v pase jsem zhubnul jen 2 cm co delam spatne? Nejvic jsem zhubnul na prsou .
Hubnutí je sice chvályhodné a proto Vás taky chválím, ale 15 kg za jeden měsíc je hazard. Měl byste hubnout pozvolna, nejvýše 2 - 3 kila za měsíc, pak se s tím tělo i pokožka snáze vyrovná. Pokud jste zhubnul najednou 15 kilo, jistě Vám zbyla velká kůže - jako pytle od mouky. A tu si musíte dát odstranit - uříznout. Což není jen tak. 1/ Je to zákrok do organismu a 2/ protože tento zákrok je kosmetického charakteru, tak to ještě pěkně zacálujete. Chtělo by to proto co nejvíce pozvolna, jíst 5 - 6 x denně, zdravá jídla, masa jen netučná a vyhýbat se smaženému. Hodně zeleniny, ovoce s rozumem, jsou v něm cukry. Pít neslazené čaje či minerální vody, střídat je, ne pořád jednu a tu samou. Pokud byste žil opravdu zdravě, tak těch 15 kilo vidím tak na 6 - 7 měsíců. To by kůže měla čas se smrsknoput, je elastická a nikde by Vám nepřebývala. Holt to berete za špatný konec, nejprve velký přírustek, pak najednou velký úbytek. Obojí je špatné. Jaga.
No prave ,ze ja jim tyhle zdrave veci mam nastolenou dietu na 6500 - 7000 kj denne . Tak proto hubnu .
doplněno 28.09.13 11:32:Podle vasich rad bych naopak mel jist tucna jidla a smazena abych hubnul 2 - 3 kg mesicne , protoze jim zdrave veci hovezi,drubez,ryby,celozrne potraviny a zhubnul jsem za mesic 15 kg takze mam jist tucne veci abych hubnul pomaleji?
promiňte, nechci vám brát iluze, ale zhubnout o 13 kg tuku za jeden měsíc nelze. Vám se možná povedlo zhubnout o nějaký ten půlkilogram tuku, ale hlavně se vám povedlo z tuku vyhnat vodu. Sádlo je zásobárna vody, hlavně to podkožní.
Jestli opravdu chcete zhubnout v pase, pak musíte spotřebovat vnitřní břišní sádlo. To se ukládá celé roky a také celé roky trvá, než se ho zbavíte.
ale samozřejmě, berete to za správný konec, snažte se, vytrvejte, držím vám palce.
Jen vám radím, někdy zajděte do obchodu a nechte si ukázat, jak vypadá 13 kg sádla. Kolik to vlastně je.
Oni totiž dohazovači všech těch zaručených odtučňovacích diet lidi docela obyčejně obelhávají. Po těch jejich preparátech lidi zhubnou o vodu, která ale časem nateče zase zpátky a lidi jsou tam, kde byli na začátku, jen o nějakou tu tisícovku chudší.
Zhubnout patnáct kilo za měsíc se samozřejmě dá i bez nějakých dramat, pokud člověk začíná na vysoké nadváze. Později se to zpomalí a tu a tam i na chvíli zastaví (což je chvíle, kdy by se člověk neměl nechat vyděsit, ale pokračovat v nastoleném režimu, ale také chvíle, kdy se ozve hlásek "ha, nemá to cenu" a začne se jíst a jo jo efekt je tu...).
Pokud je takový úbytek na váze, ale ne v centimetrech, první bych řekla: musíte cvičit. Píšete ale, že cvičíte, pak se tedy nabízí otázka jak. Chlapi často nemívají tlusté nohy, takže si dovedu představit, že jestli chodíte třeba plavat nebo chodíte do posilovny a tam cvičíte hlavně ruce, jak to chlapi dělávají, a nějaké ho chození nebo ježdění, že u nohou jste si ani ničeho moc nepovšiml, vršek šel dolů a pupek to minulo. Ale samozřejmě to může být docela jinak Něco udělá i ta uvolněná kůže, ale stejně je 2cm hodně málo... Proměnných je hodně, ale pokud jste zhubnul tolik, určitě jste to potřeboval jako sůl. Hlavně nepolevovat v počítání a poctivém vážení, než se dostanou míry jídel do oka skutečně pevně - ono se to nakonec srovná - a s cvičením se někde poradit. Pokud se vám nechce platit za trenéra, tak nějakou obezitologickou poradnu. Úbytek je takový, že rozdíl v možnosti se pohybovat musí být obrovský, tak hlavně využijte toho počátečního drajvu, abyste si zaběhl dobré návyky
Ahoj hubnu dál teď mám dole cca 18-19 kg kůže je v pohodě v plánu mám zhubnot cca 50 kg Zpěvák Kyklop z Maxim Turbolenc zhubl za 8 měsíců - 54kg a je v pohodě . super.cz/...
Chci zhubnout bez vysící kůže .Hradí pojišťovny zákrok odstranění přebytečné kůže?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.