Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhubnul jsem ale ne na břiše

Od: tlustoprd* odpovědí: 7 změna:

Ahoj mam jednu otazku zhubnul jsem 15 kilo za 1 mesic z toho13 kg tuku jim 5x denne zdrave potraviny cvicim atd , ale co me trapi je ,ze v pase jsem zhubnul jen 2 cm co delam spatne? Nejvic jsem zhubnul na prsou .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Hubnutí je sice chvályhodné a proto Vás taky chválím, ale 15 kg za jeden měsíc je hazard. Měl byste hubnout pozvolna, nejvýše 2 - 3 kila za měsíc, pak se s tím tělo i pokožka snáze vyrovná. Pokud jste zhubnul najednou 15 kilo, jistě Vám zbyla velká kůže - jako pytle od mouky. A tu si musíte dát odstranit - uříznout. Což není jen tak. 1/ Je to zákrok do organismu a 2/ protože tento zákrok je kosmetického charakteru, tak to ještě pěkně zacálujete. Chtělo by to proto co nejvíce pozvolna, jíst 5 - 6 x denně, zdravá jídla, masa jen netučná a vyhýbat se smaženému. Hodně zeleniny, ovoce s rozumem, jsou v něm cukry. Pít neslazené čaje či minerální vody, střídat je, ne pořád jednu a tu samou. Pokud byste žil opravdu zdravě, tak těch 15 kilo vidím tak na 6 - 7 měsíců. To by kůže měla čas se smrsknoput, je elastická a nikde by Vám nepřebývala. Holt to berete za špatný konec, nejprve velký přírustek, pak najednou velký úbytek. Obojí je špatné. Jaga.

tlustoprd*
hodnocení

No prave ,ze ja jim tyhle zdrave veci mam nastolenou dietu na 6500 - 7000 kj denne . Tak proto hubnu .

doplněno 28.09.13 11:32:

Podle vasich rad bych naopak mel jist tucna jidla a smazena abych hubnul 2 - 3 kg mesicne , protoze jim zdrave veci hovezi,drubez,ryby,celozrne potraviny a zhubnul jsem za mesic 15 kg takze mam jist tucne veci abych hubnul pomaleji?

figurek*
hodnocení

2x

promiňte, nechci vám brát iluze, ale zhubnout o 13 kg tuku za jeden měsíc nelze. Vám se možná povedlo zhubnout o nějaký ten půlkilogram tuku, ale hlavně se vám povedlo z tuku vyhnat vodu. Sádlo je zásobárna vody, hlavně to podkožní.

Jestli opravdu chcete zhubnout v pase, pak musíte spotřebovat vnitřní břišní sádlo. To se ukládá celé roky a také celé roky trvá, než se ho zbavíte.

tlustoprd*
hodnocení

Kazdy den se vazim a pisu do bloku ,vaha,bmi,tuk,voda v tele .

figurek*

ale samozřejmě, berete to za správný konec, snažte se, vytrvejte, držím vám palce.

Jen vám radím, někdy zajděte do obchodu a nechte si ukázat, jak vypadá 13 kg sádla. Kolik to vlastně je.

Oni totiž dohazovači všech těch zaručených odtučňovacích diet lidi docela obyčejně obelhávají. Po těch jejich preparátech lidi zhubnou o vodu, která ale časem nateče zase zpátky a lidi jsou tam, kde byli na začátku, jen o nějakou tu tisícovku chudší.

sargo*
hodnocení

2x

Zhubnout patnáct kilo za měsíc se samozřejmě dá i bez nějakých dramat, pokud člověk začíná na vysoké nadváze. Později se to zpomalí a tu a tam i na chvíli zastaví (což je chvíle, kdy by se člověk neměl nechat vyděsit, ale pokračovat v nastoleném režimu, ale také chvíle, kdy se ozve hlásek "ha, nemá to cenu" a začne se jíst a jo jo efekt je tu...).

Pokud je takový úbytek na váze, ale ne v centimetrech, první bych řekla: musíte cvičit. Píšete ale, že cvičíte, pak se tedy nabízí otázka jak. Chlapi často nemívají tlusté nohy, takže si dovedu představit, že jestli chodíte třeba plavat nebo chodíte do posilovny a tam cvičíte hlavně ruce, jak to chlapi dělávají, a nějaké ho chození nebo ježdění, že u nohou jste si ani ničeho moc nepovšiml, vršek šel dolů a pupek to minulo. Ale samozřejmě to může být docela jinak ;) Něco udělá i ta uvolněná kůže, ale stejně je 2cm hodně málo... Proměnných je hodně, ale pokud jste zhubnul tolik, určitě jste to potřeboval jako sůl. Hlavně nepolevovat v počítání a poctivém vážení, než se dostanou míry jídel do oka skutečně pevně - ono se to nakonec srovná - a s cvičením se někde poradit. Pokud se vám nechce platit za trenéra, tak nějakou obezitologickou poradnu. Úbytek je takový, že rozdíl v možnosti se pohybovat musí být obrovský, tak hlavně využijte toho počátečního drajvu, abyste si zaběhl dobré návyky :)

tlustoprd*

Ahoj hubnu dál teď mám dole cca 18-19 kg kůže je v pohodě v plánu mám zhubnot cca 50 kg Zpěvák Kyklop z Maxim Turbolenc zhubl za 8 měsíců - 54kg a je v pohodě . super.cz/...

Chci zhubnout bez vysící kůže .Hradí pojišťovny zákrok odstranění přebytečné kůže?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]