Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezapomenutelný večer - romantika

Od: dddddddddd odpovědí: 7 změna:

zdravím,

Potřeboval bych vaše nápady a rady jak udělat romantický večer nějaké nápady,ale tak abych to mohl vytvořit sám a né kupovat svíčky a nachystaná postel s květy růží jsou samozřejmostí ale co dál prosím pomoct

Všem děkuji za každý nápad :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidp*
hodnocení

2x

Dobrý den, navrhuji začít luštěním křížovek, pak listovat ve slevách z letáků Lídla a na závěr nějakou tu Ordinaci v růžové zahradě. :)

martinaa*

*smich* Opravdu "nezapomenutelné" *haha*.

doplněno 27.09.13 16:29:

A za sebe doplním pokračování kýčovitého večera, po kterém ale každá holka aspoň jednou v životě zatouží. Předem amozřejmě uvař něco vynikajícího, bez jídla to nepůjde.

Vana se poustou pěny, holce udělej jemnou masáž šíje, zad nebo nohou, a pak dloooouhý a romantický sex při svíčkách. Mělo by to zabrat. Ovšem pozor, aby to pak slečna nevyžadovala často, je to náročné a takové moc hollywoodské.

martin1965*
hodnocení

1x

Tam je problém v tom "jak udělat". Dnes panuje všeobecná představa, že se vše může udělat. Na toto není návod, někdy to vznikne a někdy ne. A ačkoliv mám Americké filmy moc rád (jsou to vlastě pohádky), tak do reálného života bych to vůbec nezanášel.

narf
hodnocení

0x

Navrhuji naložit svíčkovou, zajít do divadla na balet, potom společně svíčkovou uvařit - sníst.

Druhá volba by bylo barbecue.

Ty křížovky jsou také dobrá rada, doporučuji rozšířit o sudoku.

kopretina25*
27.09.13 22:42
hodnocení

0x

*hi* :-P *slunce*

hodnocení

0x

Nevím, proč každého tak lákají svíčky a růže v posteli. Každý není romantik. Já bych přivítala partnera v pohorkách s batohem a třeba pěší výšlap na Sněžku, z Pece přes Portášky a Růžovou horu. Nebo Obřím dolem. Za pěkného počasí, kdy je daleko vidět. Teď na podzim, když má člověk štěstí, je viditelnost nejlepší. Nebo výlet vlakem s cílem: výtopna v Jaroměři, či železniční muzeum v Lužné u Rakovníka. Já nevím, proč si každý myslí, že všechny ženské jsouˇromantické ťunti a touží se vyválet jako ta jelita ve vaně s pěnou nebo v posteli s růžemi. Mně by to spíš uráželo. Anebo další - výlet na harleyi nebo jiném šopru. Syn sice má nádhernou "jedenáctistovku", ale přece nebude vozit mámu? No řekněte sami! Jsme každá jiná, to je pravda, ale mě se ta sladká romantika opravdu příčí. Jaga.

iz*

Souhlasím. Já přijít k posteli "ozdobené růžemi", tak se otočím a odejdu. A dotyčný by měl hodně co napravovat (podceňovat partnerku by se Vám nemuselo vyplatit).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]