Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozemky o kterých nevím

Od: black* odpovědí: 5 změna:

Zdravim , chci se zeptat jestli se jde podívat na pozemky co mi patři někde na internetu .. Dnes mi přišel dopis že by měly zájem o odkoupení mých pozemků . O žádných ale nevím , barák na mě přepsaly rodiče , oni taky o ničem neví tak jedině že by to bylo ještě od jiných majitelů .. Jde se někde na internetu podívat? Nebo jak zjistit co mi vlastně patři .. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

1x

No jo, jen pozor, aby skutečný účel toho dopisu nebylo vylákat z vás nějakou platbu za něco či dostat zneužitelné údaje.

buss
hodnocení

0x

Ano, katastr nemovitostí je již lééta na internetu, a ne jednou. Jenže to může být kdekoliv v republice...

doplněno 27.09.13 14:24:

A že by příslušný FÚ nechtěl platbu za nemovitost?

bbbb
hodnocení

0x

Seznam nemovitostí dle rodného čísla a jména na internetu není volně přístupný. Je zapotřebí se obrátit na katastrální úřad.

Pokud znáte číslo pozemku (předpokládám, že zájemce o koupi Vám ho zdělil), není problém zjistit majitele třeba tady.

doplněno 27.09.13 15:17:

Ale obráceně - zjistit pozemek podle majitele asi opravdu půjde jen osobní návštěvou KU.

jirbar*
hodnocení

0x

Aby vám po pokutách něco zbylo, když neplatíte daň z nemovitosti. No napsal bych jim, že jich máte více ať, přesně označí o které jim jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]