Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytržení osmiček - co na bolest?

Od: maruska22 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, v úterý jsem byla u zubaře kvůli vytržení osmiček neměla jsem žádný zánět ale bylo riziko zkřívení zubů. Tak mi vytrhl jednu stranu horní byla celkem v pohodě ale ta dolní - horor. Dnes je čtvrtek a mě to pořád bolí, hlavně hlava a nejsem schopna ani uklidit. Nemáte někdo nějakou zkušenost co by mi pomohlo aspon na tu strašnou bolest abych mohla normálně fungovat? Brufen nezábírá a ledování to je snad ještě horší.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

doporučuji se obrátit na pracoviště, které zákrok provedlo, mohlo by se jednat o tzv. suché lůžko jako komplikace zákroku.

hodnocení

1x

Nemáte teplotu? Mohlo se stát, že se rána infikovala. Je potřeba zajít tam, kde zákrok dělali a přenechat odborné řešení jim. Ne se trávit spoustou prášků.

pb®
hodnocení

0x

Vemte si analgetikum, která na Vás působí. Když nepůsobí ibuprofen, změňte účinnou látku. Zkuste třeba Nalgesin, Valetol. Na mě ibuprofen působí vždy a i po trhání osmiček mi stačil. Pokud máte venku všechny 4, nedivím se, že Vás to bolí. Hlavně u spodních pozor na tzv suché lůžko. Rána je dost hluboká a rádo do ní leze jídlo, které pak způsobuje zánět. Já jsem s tím jako dítě lítala měsíc po pohotovosti, než mi doktoři milostivě prozradili, že ty příšerné krátery, které po zubech zbyly, je třeba po každém jídle vyplachovat a vybavili mě zahnutou injekční jehlou bez špičky a stříkačkou. Kdyby mi to řekli v nemocnici, ušetřili by mi hodně bolesti.

lidus*
hodnocení

0x

Na zuby doporučuji AULIN, vyzkoušené více lidmi.

zabu
hodnocení

0x

Mě na zuby pomáhal Ataralgin. Dva najednou, a asi za půl až jednu hodinu ještě jeden. A byl na 6-8hodin klid.

lucies*
hodnocení

0x

Mně kdysi zubařka páčila osmičku skoro hodinu. Pak mi předepsala Tramal, což už je trochu vyšší level, než léky bez předpisu. Celý den jsem se po něm motala, ale zub nebolel :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]