Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v úterý jsem byla u zubaře kvůli vytržení osmiček neměla jsem žádný zánět ale bylo riziko zkřívení zubů. Tak mi vytrhl jednu stranu horní byla celkem v pohodě ale ta dolní - horor. Dnes je čtvrtek a mě to pořád bolí, hlavně hlava a nejsem schopna ani uklidit. Nemáte někdo nějakou zkušenost co by mi pomohlo aspon na tu strašnou bolest abych mohla normálně fungovat? Brufen nezábírá a ledování to je snad ještě horší.
Vemte si analgetikum, která na Vás působí. Když nepůsobí ibuprofen, změňte účinnou látku. Zkuste třeba Nalgesin, Valetol. Na mě ibuprofen působí vždy a i po trhání osmiček mi stačil. Pokud máte venku všechny 4, nedivím se, že Vás to bolí. Hlavně u spodních pozor na tzv suché lůžko. Rána je dost hluboká a rádo do ní leze jídlo, které pak způsobuje zánět. Já jsem s tím jako dítě lítala měsíc po pohotovosti, než mi doktoři milostivě prozradili, že ty příšerné krátery, které po zubech zbyly, je třeba po každém jídle vyplachovat a vybavili mě zahnutou injekční jehlou bez špičky a stříkačkou. Kdyby mi to řekli v nemocnici, ušetřili by mi hodně bolesti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.