Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace obuvi

Od: drolmer odpovědí: 3 změna:

Zdravím, zhruba před dměa měsíci jsem si zakoupil boty zn Adidas. Včera jsem si všiml, že na nich mám díru. Díra je na špičce, pravděpodobně jsem někde zavadil o výmol v ceště a o ostrou hranu botu rozřízl. Při blížším shlédnutí jsem ale narazil i na natržená místa v místě, kde jsou boty sešité, dále tak v patní oblasti je roztržena látka. Boty jsem na půl kůže na půl semiš. Semiš je pravě v místě špičky.
Chtěl bych se tedy zeptat, jestli má cenu boty reklamovat, když mám na špičce díru, který vznikla mojí neopatrností, ale převládají i vady které vznikly špatnou kvalitou? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Reklamujte roztržené a natržené části, které mohly vzniknout normálním používáním obuvi.

Když se vám pokazí TV, že nepůjde zapnout, taky nezavrhnete reklamaci, když budete mít poškrábaný rám.

Hlavně si přečtěte, co jste koupil. Běžně se na běžné denní nošení kupují běžecké boty, ale to pak při reklamaci nesmíte říct, že jste v nich chodil po městě. Je to sice selským rozumem menší zátěž než běh, ovšem z pohledu reklamace je to použití v rozporu s určením obuvi a tudíž to může být důvod k zamítnutí reklamace.

doplněno 26.09.13 17:16:

Martino a co teprve vysoce módní obuv, to je teprve terno. Tam se počítá s použitím uvnitř a pouze krátkodobě. Tzn. přijet autem před vchod, vejít dovnitř, sednout a maximálne zajít na záchod.

martinaa*

Jojo, super rada *palec*, pozor na to, co je na papíře.

Já si koupila holínky na výjezd do terénu, tak smaozřejmě promokly, a v popisu jsem se dočetla, že se jedná o "módní obuv", tedy do města a do sucha *ee*.

doplněno 26.09.13 17:18:

Úchvatné*smich*, debilita a vychcanost některých prodejců nezná mezí.

buss
hodnocení

0x

Chtěl bych se tedy zeptat, jestli má cenu boty reklamovat,
Pokud se to nezkusí, není výsledek znám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]