Nejste přihlášen/a.
Dobrý den... poradil by mi někdo co mohu udělat za případné kroky,abych se nedostal do problémů?
Společnost Profi Credit podala na mě žalobu exekuce vě věci neplacení částky,kterou jsem si ůdajně vzal,přesto že jsem se společností nikdy nic neuzavřel...
Dopátral jsem se toho,že jeden ze zaměstnanců odcizil databazi (všechny mé údaje včetně podpisu) z jiné společnosti a v Profi Creditu na mě uzavřel půjčku...
Vše jsem se dozvěděl až po půl roce,kdy jsem se z ničeho nic ocitl v Solusu...
Vše jsem nahlásil na policii a tam mi bylo podáno vysvětlení...
Problém ale je,že s exekutorským úřadem si to musim vyřešit sám...
Mohl by mi někdo prosím poradit co mám dělat?
Řešit to s exekutorským úřadem?
doplněno 26.09.13 13:43:Řečeno tak, aby tomu laik rozuměl:
nepodával jste vysvětlení, ale trestní oznáení pro podvod, to šlo krimiálku a měl jste dostat konečný papír, co se s tím stalo, takže buďto to "odložili" - neznámý pachatel (nepodařilo se prokázat konkrétní osobě) nebo sdělili obvinění (konkrétní osobě a poslali to na OSZ), nebo odevzdali na magistrát (nešlo o trestný čin, ale o přestupek).
doplněno 26.09.13 13:46:Článek popisuje to, že si někdo půjčku vzal, Vy tvrdíte, že někdo udělal podvod a vzal ji na Váš, tak si rozmyslete, jak to ve skutečnosti bylo, jelikož to jsou dva úplně odlišné případy, které se řeší úplně jinak.
Pokud na to dojde, podal bych na soudu žádost o přeběžné opatření - zastavení exekučního řízení na Vaši osobu do doby, než policie věc rozsekne. Hlavně exekuce šla na základě soudu,, takže předpokládám, že jste si nevyzvedával poštu, popř. jste to měl na praku. Takových případů jsem již viděl tucty.
prozatím jsem jim poslal všechny podklady včetně spisů od policiie,ale po přečtení článku
se začínám dost bát,jak to dopadne.. proto žádám co nejvíce rad,jak se mám připravit..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.