Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení o zaměstnání-Jednota

Od: dostalkova odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit. Právě si vyřizuji důchod a chybí mi potvrzení, že jsem pracovala v letech 1971-1979 v Jednotě na Olomoucku. Volala jsem na COOP a na sekretiátu mi řekli, že ta Jednota zanikla a nevědí co mám dělat a neporadí mi. Poradíte mi prosím kam se obrátit o potvrzení?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.Nevolejte sekretářce, ale zkuste zavolat přímo mzdové účetní. I když Jednota zanikla, určitě musí mít archiv dokumentů nebo alespoň budou vědět, kam se obrátit. Nebudete první, komu trvání pracovního poměru potvrzovali.

hodnocení

2x

Slyšela jsem, že když určitá firma zanikla, je možnost si potvrdit roky buď doložením výplatních pásek z té doby /což určitě nemáte/, nebo svědectvím bývalých spolupracovníků. Sehnat si tedy bývalou paní vedoucí, případně kolegyně, které by Vám dosvědčily, že jste tam s nimi pracovala a jak dlouho. Jinak Jednota je v současné době COOP, tak si myslím, že v archívu se o té Vaší prodejně dá určitě něco dohledat. Jenže děvčatům se asi nechce hrabat v zaprášených šanonech. Jaga.

Pochybuji, že někdo bude archivovat dokumenty tak dlouhou dobu, to by museli převádět do elektronické podoby a i tak...
Zkusil bych sociálku a pohledat smlouvu, výplatnice...to tedy doma
Jinak namátkou portal.pohoda.cz/...

pacourek*
hodnocení

1x

Zkuste se zeptat na okresní sociálce

fribble*

Zcela správně, Jednota sice zanikla, ale na OSSZ v Olomouci zápočtový list mít budou. V těchto letech by si Jednota nedovolila zaměstnance nanahlásit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]