Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit. Právě si vyřizuji důchod a chybí mi potvrzení, že jsem pracovala v letech 1971-1979 v Jednotě na Olomoucku. Volala jsem na COOP a na sekretiátu mi řekli, že ta Jednota zanikla a nevědí co mám dělat a neporadí mi. Poradíte mi prosím kam se obrátit o potvrzení?
Děkuji
Slyšela jsem, že když určitá firma zanikla, je možnost si potvrdit roky buď doložením výplatních pásek z té doby /což určitě nemáte/, nebo svědectvím bývalých spolupracovníků. Sehnat si tedy bývalou paní vedoucí, případně kolegyně, které by Vám dosvědčily, že jste tam s nimi pracovala a jak dlouho. Jinak Jednota je v současné době COOP, tak si myslím, že v archívu se o té Vaší prodejně dá určitě něco dohledat. Jenže děvčatům se asi nechce hrabat v zaprášených šanonech. Jaga.
Pochybuji, že někdo bude archivovat dokumenty tak dlouhou dobu, to by museli převádět do elektronické podoby a i tak...
Zkusil bych sociálku a pohledat smlouvu, výplatnice...to tedy doma
Jinak namátkou portal.pohoda.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.