Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, omlouvám se za trochu dost hloupý dotaz, ale nedá mi to...
Jsem úplný začátečník a koupil jsem si kytaru (bohužel mám po úraze a ještě pár týdnů se bez berlí neobejdu...) a proto jsem musel kupovat přes e-shop (už jsem nákup nechtěl odkládat)
A tak jsem se chtěl zeptat - je normální že struny u nultého pražce jsou velmi blízko hmatníku, zatímco ty u posledního pražce jsou dost daleko (tak, že sturny vlystně tvoří tětivu a krk s hmatníkem jsou trochu do luku)?
Děkuji
Ahoj. S kytarovým krkem můžou být různé potíže. Můžou být do vrtule, nebo nějak prohnutý. Nebo se můžou i odlepovat a držet jen na šroubu a pak ta kejtra nejde kale naladit. Já ale na těch fotkách vidím relativně normální stav. Je normální, že nahoře jsou struny níž, než dole u otvoru. Kdyby byly obě vzdálenosti stejné, tak by ty struny drnčely o pražce a nešlo by na nich hrát. Taky je nutné zkontrolovat i správné napnutí strun. Když je to přetažený, tak ty struny nemusí jít dobře stisknout a krk se více ohýbá. Naladit podle ladičky,piána,jiného nástroje. V kamenných krámech tomu ti chlapi většinou rozumí.
Piodle mne to normální není a za normální nepovažuji ani to, že ti přišla jiná kytara, než sis objednal.
Já bych kytaru reklamovala, ideální by bylo docílit vrácení peněz a novou kytaru bych zásadně vybírala osobně. Pokud s kytarami nemáte zkušenosti, vezměte si k nákupu někoho, kdo kytarám rozumí.
Záleží na tom, čemu říkáš "velmi blízko" a "dost daleko". Ideální stav je, když jsou nad všemi pražci stejně vysoko, ale co jsem měl kdy kytary v ruce, tak tam vždycky rozdíl byl, takže ani nevím, zda u nových drahých kytar tento efekt je. Pokud je rozdíl příliš markantní, může to už být stářím a náklonem celého krku vůči kytaře. To by ti řekl muzikant, nebo opravář kytar.
Krk je jakýsi ohnutý, to tak bylo koupené? Rozhodně by takto být neměl.
doplněno 26.09.13 13:45:Do servisu bych určitě šla, ještě 100% poběží záruční lhůta. Přiznám se, že z fotek nepoznám, zda má tato kytara krk ohnutý úmyslně, ale může jít o vadný kus.
Nicméně, mám doma typ jumbo a struny na prvním pražci jsou cca max. 2 mm od pražce, zatímco u pražce posledního jsou samozřejmě dál. Je to kvůli tomu, aby se na pražcích, na kterých se hraje nejčastěji, struny tiskly snadněji. Málokdo hraje na pražcích přímo u těla kytary.
Už to tak bylo koupené, kytara ale už nepatří k nejlevnějším ( kytary.cz/...)
vyskytly se ale dva problémy...
1) Bohužel už uplynula třicetidenní lhůta na výměnu zboží
2) Původně jsem si objednal jinou ( kytary.cz/...), ale přišla mi ta dražší.
Takže jestli to tak rozhodně nemá být, mám s tím normálně zajít do servisu (ještě je v záruce)?
V dané lhůtě bych ji vrátil.
doplněno 26.09.13 14:52:Aha, když je psáno ze šopu, předpokládal jsem že je pár dů po obdržení, tam je přece 14 dní lhůta na vrácení bez udání důvodu, pokud šop nedává delší (v tomto případě obal nutný, vše v originálu). Pak bych si zašel do normálního obchodu, ať se na to podívají ať je reklamace fundovaná, co reklamuji!. Nebo vyměnit. Ten šop vůbec nemusí mít zboží, může to někomu přeprodávat. Jinak viz OZ a popř. zákon na ochranu spotřebitele. Jistě že to chce doklad o koupi, raději i objednávku (mimo výjímek).
Děkuji moc za odpovědi, jak už jsem řekl už sice uplynula třicetidenní lhůta na výměnu zboží, ale stále je v záruce, čili reklamovat jde.
Takže jsem se chtěl zeptat jak dál postupovat. Napadlo mě, že v pondělí se stavím na prodejně obchodu Kytary.cz i s nástrojem, vysvětlím o co jde...
Musím s sebou mít i nějakou fakturu či krabici (fakturu samozřejmě mám, ale krabice už bohužel šla do sběru ).
A je možné, že by proto, že na faktuře je zapsaná jiná (levnější) kytara reklamaci zamítli? Děkuji
Tohle mi připadá od základu na nějakou levárnu, objednal jste kytaru, přišla dražší, ale na faktuře je uvedená ta původně objednaná (levnější)? Samozřejmě že reklamaci zamítnou, když máte doklad na jinou věc, než budete reklamovat. To se jen někdo šikovně zbavil třeba reklamovaného zboží, nebo vadného, které nešlo prodat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.