Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší poloha na první sex

Od: stydliiik odpovědí: 6 změna:

Ahoj ja jsem este panna ale muj pritel uz pohlavni styky mel chci se zeptat jaka je nejlepsi poloho na prvni sex abych se nestrapnila nebo tak neco no proste aby vypadalo ze sem zkusenejsi no a k tomu jeste jak bych ho mela nenapadne svest aby na to mel chut jak bych mea vypadat atd...no proste jak bych docila nejak ted je to trapny co reknu aby me vo... vite:D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Stačí se mrknout na film po 22 večer kde návod jak ho svést uvidíš hned a poloha každá vyhovuje jinému jinak...
Z toho textu mi připadá že chceš být panna se zkušenostmi, to je sen tisícovek chlapů na celém světě ale pokud vím tak se to moc ženským neaří s vyjímkou alkoholu.
Nevím jak ty, ale být tebou tak chlap kterej se na mě bude blbě dívat protože jsem ještě panna nestojí za to aby se mnou spal, natož aby mě odpanil..ale dnešní mládež je holt jiná, no...
Sorry jestli tu kecám jako starej fotřík...
:)

martini*
hodnocení

0x

Pro první sex se prý doporučuje poloha "na koníčka", že si to žena zreguluje sama a mohla bys i vypadat, že nejsi jen na klasiku. Jinak si myslím, že není potřeba vypadat zkušenější, pro chlapa je určitě dobrý pocit být ten zkušenější, kdo zasvěcuje. Prostě ho začni líbat a ničemu se nebraň

1petr*
hodnocení

0x

Všechny příspěvky ti na to odpověděly, i jaká poloha je nejlepší, i jak na to. MYslím, že by si mu mohla navrhnout,aby on byl ten první, který tě připraví o panenství a to si piš, že se nenechá předběhnout. Panenství není nemoc, tak se neboj.

Petr

Když vemu v potaz že znám i nějaké třináctky(rozhodně na to nevypadaj) co to pomalu jako nemoc braly..asi by ses divil ale co občas čtu na netu tak být panna není in, o sexu se dnes běžně vedou rozhovory od cca 14 let a je mezi dotyčnýma panna nějak nezapadá...nakonec to bere jako nějaký nešvar kterého se je třeba zbavit, jo holt doba je zlá...najít dneska 15ti letou pannu je jako hledat poctivce v parlamentu holt smůla...
shejdee
No jak mluvis o tech 14 ja sem prave14
Ještě že jsi to sem napsal/a , hned jsem si vzpomněl že již doma nemám ananas v plechu.
*fn*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]