Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HA - mohu byt tehotna?

Od: saria odpovědí: 3 změna:
Mám dotaz, 19 den po ms jsem měla pohlavní styk, přítel ejakuloval do mě. Pravidelně beru HA. Tuto neděli jsem dobrala platicko, dnes je čtvrtek a ms nikde... Myslíte, ze je riziko těhotenství velke? Ještě dodám, ze mě poslední týden trápí pálení a neustále nutkání chodit curat (jsem ale nastydla, tak to možná souvisí s tím)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nic kromě nesouložení, nechrání před otěhotněním 100%. Sama znám osobně jen jednu ženu, která přes HA otěhotněla - ta pravděpodobnost je hodně malá. Přikláním se k tomu, že za nedostavení MS spíše může to nachlazení a asi nějaký ten zánět močových cest. Chtělo by to skočit si k lékaři a přeléčit.

Také je možné, že se MS ještě dnes nebo klidně zítra dostaví..od neděle do dnes je to normální.

paw*
hodnocení

3x
To paleni mas nejspis z nachlazeni mocovych cest. A to ti taky mohlo oddalit MS. Abys mela jistotu, kup si v lekarne test.

hodnocení

1x

S tímto problémem byste se měla obrátit na lékaře. Pálení a časté nutkání na malou - to může být zánět močových cest. Nechte se vyšetřit lékařem. Pokud jste nastydlá, může to být příčina toho, že se menstr. opozdila, ale jestli jste těhotná, Vám s určitostí řekne jen gynekolog. Já bych to spíš viděla na ty problémy močových cest, než na těhotenství. Ale příčinu může sdělit s určitostí jen lékař

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]