Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chorvatsko levné ubytování od cestovky

Od: 123lenka* odpovědí: 3 změna:

Kdo poradí,dobrou levnou cestovku.Má někdo zkušenosti s cestovkou z Brna.Ráda bych příští rok cestovala s rodinou do Chorvatska autobusem.Nevadilo by mi,ani ubytování v karavanech.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Byl jsem s Adrialandem, Pag, mimo sezonu za 5000, busem. Přibírá v Brně.

doplněno 27.09.13 13:10:

Druhý turnus, od. 1,6, před námi si stěžovali na počasí, jídlo, že psali i cz zastoupení. Jídla dosti, možnost balkonu, nic proti ubytování, no pár malých mravenečků..., wc, sprcha. Trochu více schodů... Moře kupodivu čisté. Více na vn. poštu. Když nechcete, moc tam neutratíte. NB, internet možný.

hodnocení

2x

V Brně je cestovka Gargano. Ta však jezdí do jižní Itálie do Mattinaty, takže má odpověď je asi mimo mísu. Jenom je to velice levné, možnost výběru z apartmánů, bungalovů, karavanů a stanů. Výběr trasy - střídavě přes Vídeň a střídavě přes Mnichov. Jako bonus dávají zdarma polopenzi. Nebyla jsem s nimi, někdo tu polopenzi chválí, prý spíš taková typu závodky, někdo na to nadává. Každý jsme jinak rozmlsaný. Chce to asi zkusit. Nebo si na netu přečíst recenze, ovšem není nad vlastní zkušenost. Jaga.

doplněno 27.09.13 11:26:

A kdo chce opravdu ušetřit, ať sleduje slevové portály, myslím, že konkrétně byla nabídka na Slevomatu. Potom ta dovolená vyjde opravdu za hubičku.

hodnocení

0x

Není z Brna, ale z Olomouce, ale snad to nevadí...

http://letosnami.cz/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]