Nejste přihlášen/a.
Byl jsem s holkou domluven na schůzce, ale včera mi napsala, že to musí o hodinu posunout, že poté ještě něco má. Nemám s rande žadné zkušenosti, ale nezní to moc dobře. Mám v sobě takovou mrzutou náladu a podvědomí mi říká, že tohle nemůže dopadnout dobře. Jak by jste se na to dívali vy? Asi tam není žádná šance, že? Radši se půjdu provětrat a poté si zde přečtu Vaše zkušenosti ze života nebo připomínky...strašně mi to pokazilo náladu. Říkal jsem si jak je super, že se sejdeme, ale tohle vše mění. asi...
O hodinu posunula? A co má, proboha, být? Zrušila nad schůzku? Nezrušila. Zřejěm jí do toho něco přišlo a prostě to jen posunula. Co to tím pádem mění? Krom toho, že ty jediný máš problém to přijmout?
Tož se zklidni, taková hysterie a výroky "strašně mi to pokazilo náladu" fakt nejsou na místě. A hlavně se pak tvař strašně otráveně, jak to pokazilo celý den, to slečnu určitě potěší.
doplněno 26.09.13 13:36: Tak třeba lékař, studium nebo rodina je důležitější, než rande, které se dá posunout Nevíš, co jí do toho vlezlo, takhle kamarádka rande zrušila, ten její se nafoukl, že když si teda naudělá čas, tak ať si trhne a ejhle - bratr kamarádky měl autonehodu a jeli za ním do nemocnice. Já taky musela minulý víkend zrušit pobyt u přítele, protože jsem nečekaně musela za kolegyni do práce.
I u mnohaletých pevných vztahl ten druhý potřebuje mít kousek času je pro sebe. Udělala si na tebe čas, udělala. . Kdyby si ho udělat nechtěla, tak to zruší úplně. Víc bych neřešila.
A ještě dodám - máš s ní kolikáte rande? Asi jich moc nebylo, ale už si nárokuješ její čas a cítíš se odstrčený, že má i jiné zájmy a starosti. Radím dobře, tohle nedělej, nebo narazíš. Nechej tomu druhému prostor i pro něj samého, nemusí s tebou být každou minutu každého dne.
O to samotné posunutí ani tak nejde. Jde spíše o fakt, že to posunula aby pak stihla nějakou další věc. To mě spíše znervóznilo. Čekal bych, že si udělá více času. Jak říkám, mám v sobě zmatek...byl bych rád kdyby zbytečně
Nechci si jí nárokovat. Je to první setkání takhle bez ostatních lidí. Jen mi přišlo, že s ničím moc nepočítá když si hned za to setkání dá nějakou akci. Nikdy by mě nenapadlo si někoho nárokovat na celej den apod...
A jak ty víš, že tam má nějakou akci? Že třeba nemá důležité doučování, nebo klavír, na který chodí (a nevidím důvod, proč by ho měla rušit), nebo třeba ji požádala o pomoc kamarádka, která je v nouzi, a dalších dvacet věcí.
Že na tebe nemá čas ihned, to ještě neznamená, že si vesele bude válet šunky třeba v kavárně.
Zdravím, něco takovýho se mi občas stalo a můžu ti s klidem říct - pokud jen přesune čas nebo místo, (pravděpodobně jen proto že se jí to víc hodí jinde a jindy), ale nakonec přijde... Tak to na 99% vůbec nic neznamená...
Horší by bylo, kdyby se vykrucovala z každého tebou navrhnutého termínu, nebo vůbec nepřišla
pro "petr676"
- nevím, jak to dnes mezi mladými chodí - ale - pokud o někoho, anebo o něco stojím - tak si vždycky najdu čas - ! - a vše ostatní odsunu. Marcela.
"...tak si vždycky najdu čas..."
Myslíte? A co když Vám třeba přijde obsílka k soudu, kam se máte v určitou hodinu dostavit? Nebo Vám jen oznámí dlouho očekávaný instalatér, že má náhodou zrovna hodinu času na opravu prasklé roury v kuchyni? Určitě všechno odřeknete a půjdete na rande?
pro "magdon"
- no - pokud se mi kluk líbí a stojím o něj, tak zruším rande jedine kvůli úmrtí v rodině - pokud jsem dobře rozuměla, tak holčina nejen posunula rande, ale nahlásila, že i později něco má. Tak nevím. Marcela.
Kluk, čekající pod hodinami na dívku uvažuje - Měla přijít ve čtyři. Teď je pět, když nepřijde do šesti, počkám do sedmi a v osm půjdu domů.
Jasně, Vy nemáte teď náladu na vtípky, ale berte to tak, že ženské už jsou takové. Kdyby se Vás chtěla zbavit, rande by neposouvala, ale rovnou zrušila (případně odsunula na "někdy jindy"). Jak to doopravdy je zjistíte jen tak, že na to posunuté rande normálně půjdete a budete se tvářit, jako by nic. Uvidíte, třeba to bude dobré, třeba ne. Ale hlavně to nevzdávejte předem, mohl byste toho později litovat.
Je to teprve první schůzka, zbytečně to hrotíte. Nepříjemný pocit mám z Vás a ne ze slečny, protože schůzku posunula...
Kvůli posunuté schůzce takhle hysterčíš? A co až budete mít několikáté rande a ona ho zruší?To si tady přečteme vylívání srdíčka ,jak tě nechce a že bys nejradši skočil pod vlak?
Vzpamatuj se ,o nic nejde,každý rozumný člověk chápe,že ne vždy jde vše podle plánu...zbytečně si vsugerováváš scénáře ,které jsou trochu mimo...
Pročpak bolševik admin smazal naše komentáře popisující přepisování našich příspěvků? jen tak btw - nevšiml jsem si že bychom tím porušovali pravidla... opravdovej chlap přijme kritiku a uzná chybu a nezametá za nimi stopy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.