Nejste přihlášen/a.
Chodíte někdo na ty blešáky na Kolbence v Praze 9? Zajímalo by mě kde to tam přesně je. Kolbenova je dlouhá. Blíž k Vysočanskému nádraží, nebo na opačnou stranu. A pouštějí opravdu až v 7? Jaké to je?
olafe - já s tímto nesouhlasím, protože skoro každá věc má svého kupce, chci nebo potřebuji - tak koupím, nechci či nepotřebuji -nekoupím. Kdo nic nepotřebuje ani nechce - ten tam přece ani nemusí , tedy většina těchto lidí tam ani nejde. Téměř celá naše rodina na blešáky jezdí, byť zejména k sousedům do zahraničí, je to taková droga...
ano, každé zboží má svého kupce. to co se tam prodává zrovna ve mne kupce neprobudí. původ zboží nejasný, funkčnost ví bůh. viděl jsem, žasnul jsem, odešel jsem. možná se to tam změnilo, byl jsem tam tak před deseti lety. více mě nadchl blešák v Buštěhradě i když v menším měřítku a zajímavé to bylo i v Ředhošti.
Ano je to naproti obchodu s nábytkem mobelisk. byla jsem tam jednou, nedá se to celé snad ani sběhat, ale věcí je, až oči přecházejí. Já jsem holt na ty staré krámy. - pt
Je to šikmo vpravo naproti stanici metra Kolbenova. U stanice metra je i zastávka tramvaje Kolbenova. Zbytek už si snad najdeš na mapě.
doplněno 04.11.13 18:10:Letos jsem tam snad vůbec nebyl, protože se to zvrhlo ve stánkaře, bazaristy, starožitníky a to, co mě zajímalo, t.j. co kdo našel ve sklepě nebo na půdě a přinesl, to už tam prakticky není. A pokud se to objeví, tak to hned ráno obejdou a to zajímavé skoupí, různí kšeftaři.
doplněno 04.11.13 18:18:Silnější a zajímavější je každopádně sobota. V neděli mnozí doprodávají zbytky.
Poradíte někdo, zda je lepší k prodeji sobota či neděle? Kdy tam chodí více lidí? díky
doplněno 04.11.13 18:21:V letě jsem měl tu čest poprvé navštívit Buštěhrad - no čekal jsem to mnohem navštěvovanější, kdo z vás tam chodí? A můžete srovnat návštěvnost zde a kolbenku? dík
doplněno 04.11.13 20:40:Z fotografiií jsem měl posit, že v té Kolbence chybí tomu blešáku nějaký řád - např.nejsou tam jasně vymezené pruhy pro prodávající, tam se mi to zdá, že ty stánky jsou "cik-cak, sem, tam..., nebo se mi to jen zdálo?, rád bych se mýlil ... To např. v Německu, tam je to opravdu určitě lépe oorganizované a přehledné, všude působí orginizovaní a označení organizátoři, každý má na sobě vestu reflexní vestu...
"ringo", tak to fakt nevím, my jedeme autem, bydlíme kousek od Prahy a s tím vlakovým nádražím nevím, které by bylo blíž. - pt
Nejlépe brzo ráno, tuším od 6 hod. se již prodává, někdo chodí s baterkou. Když jsem byl letos v tom Buštěhradu tak na příjezdové silnici vás vítaji obchodníci, a ptají se , co dovážíte, se snahou věci koupit ještě "na cestě". Zajímají se hlavně o obrazy, vojenské věci a pod. Na druhou stranu, zboží postupem času koupíte, nebo můžete koupit, levněji, byť už asi méně ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.