Nejste přihlášen/a.
Poradí někdo jak se zachovat? žila jsem 2 roky s přítelem , ale po roce nastal blok z mé strany z jistých důvodů a přítel mně nepřitahoval, nyní jsme pomalu 5 měsíců bez společného soužití, ale fajn kamradí, vím že je to muž pro život , šikovný a udělal by pro mně vše ale já nedokážu mu dát víc než přátelství ale zároven vím , že jako partner je fajn, jak dál ,nevím , citu se nedá poroučet ale snad je jiná cesta jak se dostat zpět abych mněla touhu ,což nemám ,mně je 49 let a jemu 45let a milovaní nás baví oba ,on je sám a pořád doufá ,
Jak se dostat zpět?Proboha,milá dámo,kam zpět?On Vás fyzicky nepřitahuje,a s tím evidentně nelze pranic dělat,i kdyby jste se stavěla na hlavuTaké vaší otázce tak nějak moc nerozumím:"milování nás oba baví,"takže,pokud to chápu správně,tak Vás baví,ale ne s ním?
Buďte s ním tedy nadále kamarádka,pokud to on ovšem bude tolerovat a trpět,bez sexu totiž žádný zdravý a normální muž žít nedokáže...
Pokud mu nedokážete dát tolik, kolik Vám dává, nebudete spokojeni ve vztahu ani jeden. On Vás chce se vším všudy a pokud Vy to necítíte stejně, buďte férová k vám oběma. Máte pravdu, city se nedají vynutit a pokud Vás nepřitahuje, těžko se to změní. Řekněte mu narovinu, ať nedoufá a nezůstává sám. Jistě najde ženu, pro kterou bude přitažlivý dost a Vy muže, který Vás bude přitahovat více...Je to zbytečné trápení a lámat to přes koleno zkrátka nemá smysl. To se tak v životě někdy dvěma lidem přihodí, nenaděláte s tím nic. Bohužel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.