Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O čem si psát?

Od: marlen* odpovědí: 6 změna:

Ahoj občas když si píšu s nějakou slečnou tak mi docházejí nápady o čem si psát tak kdyby mě mohl někdo nasměrovat? Ať jí něc napíší a pak půl hodiny vymýšlím an co se jí zeptat :) Děkuji v tomto mám trochu problém :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Určitě nezačínejte vždy "ahoj, jak se máš", je to ohrané, nekreativní a nakonci i nudné.

Můžete si psát o tom, co vás spojuje - záliby, o tom, co kam se chystá (ovšem nelézt jí moc do soukromí), o akcích (pokud vás oba zajímají), o aktuálním dění. Témat je spousta, ale musí vás zajímat oba, jinak to druhého nebaví. Pokud jen odepíše, na nic se neptá a nejeví tak moc zájem, tak ji možná nudíte.

rnk*
hodnocení

0x

Doporučuji domluvit schůzku a pak už se bavit dotyky. Slov netřeba.

marlen*
hodnocení

Bohužel nebydlí blízko, ale někdě hodně dalek :)

hodnocení

0x

Ahoj. Vy musíte vědět, co Vás o ní zajímá. Není těžké najít společné téma ke komunikaci..Co baví Vás, co baví jí...Pár slovo rodinách ve kterých žijete, o přátelích...Hledat co máte společného. Když najdete společné záliby, dá se komunikovat hodně dlouho...

iz*
hodnocení

0x

Není moc dobrý nápad hledat nápady, o čem si psát se slečnou, která tě zajímá, u cizích lidí.

Tvou slečnu určitě zajímá něco jiného než nás, my ji na rozdíl od tebe neznáme.

Takže nápady hledej u sebe a u ní. Chcete-li spolu komunikovat, musí být snaha na obou stranách.

To samé napadlo i mě.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]