Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem zoufalý

Od: mrblackstar* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

před nedávnem jsem pozval jednu slečnu na kafe, dokonce sama navrhla náhradní termín, což mě potěšilo. Když jsem se daný den ráno zeptal jestli to platí, řekla že nemůže (kvuli doktorům)

Jak ji teda pozvat, aby neodmítla, dát ji najevo že o ni stojím, což už asi ví, holky to prý poznají snadno, dokázat že jsem rozumný a ten věkový rozdíl (ona je starší 2 roky) zde nehraje roli.

Budu citovat S. Jobse "Jen bláznům co věří že dokážou změnit svět, se to podaří."
A já chci takový blázen být, nevzdám se, protože jsem do ni zamiloval.

Potřebuji pomoc, rady typu nech ji být, najdi si jinou, nepříjmám, není to pro mě rada.

Děkuji, omlouvám se pokud to vypadá zmateně.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidp*
hodnocení

2x

Ahoj,

v první řadě by ses měl uklidnit. Před pár dny ses tu ptal, zda můžeš na prvním rande děvče políbit a teď, když to rande bylo odloženo, začneš zmatkovat. Minule jsi psal, jak jsi připravený, jak máš všechno promyšlené atd. . Z toho je vidět, jak to zbytečně moc prožíváš. Je hezké být zamilovaný, ale na druhou stranu ti to v hlavě vytváří zmatek, jseš netrpělivý a nemůžeš se dočkat, co bude zítra. Na všechno tohle se vykašli a nech věci přirozeně plynout. Když se neozve do dvou dní, ozvi se sám a pozvi ji někam. Je to jednoduché a nemusíš to všechno překombinovávat.

David

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Pokud sama navrhla náhradní termín a nakonec se vymluvila což, ale nemusela, protože k lékaři mohla jít akutně (nevím). Já bych se možná jen domluvila a dále se neptala zda to platí - pokud navrhla náhradní termín ona, tak by se sama měla omluvit, že nemůže. Pokud by o vás stála, tak by to asi udělala. Tahle může hledat cestu úniku.

Nevím, nechci vám kazit iluze. Možná to je jinak, ale taky tím může dávat najevo, že vás nechce.

Můžete ji zkusit pozvat na kafe znovus tím, že to minule nevyšlo a uvidíte.

hodnocení

0x

Já bych na Vašem místě počkala na to, co ona udělá a jak se bude chovat, až Vás uvidí. Už jste ji pozval a ona to zrušila. Tak by měla přijít řada teď na ní. Já bych na ní už netlačila. To nemají ženy rády. Pokud má tedy zájem, tak sama něco navrhne a pokud ne, tak vám nic jiného nezbývá než se s tím smířit. Nemůžete mít všechno. Pokud zájem nemá, tak byste to mohl snad také poznat z jejího chování, ne? Nevím, kolik Vám je let. Ale až budete párkrát odmítnut, tak si na to zvyknete. Přeji Vám ale, aby vám to vyšlo.

hodnocení

0x

Pokud slečna sama změnila termín a i z toho nového se pak vyvlékla, je naprosto evidentní, že se s Vámi setkat nechce. Řečeno tvrdě, ale pravdivě. Pokud ji budete neustále uhánět, jak píšete, mohou nastat 2 alternativy: 1/ začne se Vám vyhýbat, bude Vás urážet, ponižovat, případně o Vás nebude jevit zájem. Vy se budete trápit. 2/ nakonec třeba ze soucitu podlehne Vám a Vaší zamilovanosti, ale co bude takový svazek držet pohromadě? Vy budete zamilovaný, ona bude s Vámi třeba z donucení nebo ze soucitu. To nemá nikdy dlouhého trvání. Musíte si uvědomit, že aby vztah dobře fungoval, ta zamilovanost musí být oboustranná. A jak já to vidím z vašeho popisu, zatím vychází pouze od Vás. Takže teď napíšu, to, co nechcete slyšet: tato dívka jistě není poslední ve vašem životě. Zájem neprojevuje, je vidět, že nechce. Tak ji pusťte z hlavy, však ona se časem najde další, která se Vám bude líbit a bude Vaše city opětovat. Věřte mi, je to tak. Nikdy není pozdě. Jaga.

doplněno 25.09.13 14:58:

Davide, nemyslela jsem to ve zlém. Přeji rádci příjemnou partnerku a hodně štěstí v lásce. Ale pokud dívka změní termín na jiný a v tom novém termínu zase jde "k doktorům", připadý mi to jako že vrší výmluvy. Pokud nejde o akutní stav, termín k lékaři vím vždycky dopředu. Proto mi to vážně připadá jako výmluva té dívky. Ale necháme tomu čas a prostor. Třeba se rádce sám pochlubí, jak to celé dopadlo. Byla bych ráda, kdyby dobře a já se mýlila.

davidp*

Milá babojago,

patříte mezi top rádkyně, ale tady jste podle mě hodně přestřelila. Z popisu dotyčného nápadníka vůbec nevyplývá, že by se s ním nechtěla sejít. Nevím, proč píšete o uhánění, vyvlékání, vyhýbání, ponižování, donucení, chození ze soucitu atd. . Vaše přednáška je tvrdá jak žula, ale postavená na vodě. Doufám, že se jí mrblackstar řídit nebude, holku pozve na kafe nebo do kina a prožijí spolu hezké okamžiky. Možná jsem velký optimista, ale já myslím, že mají šanci

David

doplněno 25.09.13 17:04:

Milá babojago,

já jen, že jste byla moc přísná a přitom vycházíme jen ze sdělení jednoho zamilovaného zmatlíka, ze kterého nelze tak rychle a tak snadno odvodit, že ta dívka o něj nestojí. Byla jste zbytečně skeptická a přísná, přičemž jako zkušené rádkyni by Vám mělo být jasné, že vztahy muž vs. žena jsou komplikovanější a nelze dělat definitivní soudy na základě jednoho odloženého neuskutečněného rande.

David

martinaa*

Výmluvy to nutně být nemusí:)

Když si vzpomenu, kolik směn jsem měnila kolegyní a kolik jsem odřekla schůzek s kamarádkami, protože jsem řešila akutní zdravotní potíže... tak je to dost vysoké číslo. Třeba je slečna chronicky nemocná, má vleklé potíže a spousta dalších věcí, hned bych ji neodsuzovala;).

monika123*
hodnocení

0x

A co ji to rict rovnou? Ze se vam libi a ze stojite o schuzku s ni. Moc moznosti neni, bud rekne ano, nebo ne. Pokud ne, omluvte se, ze ji v tomto smyslu jiz nebudete obtezovat a poprejte hezky den. Hodne stesti :)

hodnocení

0x

Dobrý večer. Jste-li takový zamilovaný blázínek, pak neváhejte a pozvěte jí na to kafe znovu. Byla by škoda, kdyby vám setkání nevyšlo. Řekněte jí, že doufáte, že se to nyní podaří a vy se spolu sejdete a uvidíte, abyste se více poznali. Že byste nerad dostal košem, protože Vám na ní záleží. Držím palce a hodně štěstí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]