Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jizva na ruce

Od: boruvka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám problém stím, že jsem si asi před půl rokem vyryl jméno své holky na levou ruku a zůstalo mi to, potřeboval bych radu jak se toho zabvit nebo kolik by asi tak mohl stát leser...?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qqqqqqqqqq
hodnocení

0x

nekomplikujte to. jméno "škrtněte" tlustou čarou a vyryjte si "NEPLATÍ"...

nebo si, do smrti, hledejte dívky stejného jména.

Neškrtat ! Vyryjte za jménem čárku a připisujte jména dalších dívek. Ušetříte za laser a časem budete mít na všechny zajímavou vzpomínku. Protože, kdo si to má pamatovat, žejo?

hodnocení

0x

Já teda nevím, ale když už si nepamatujete jména, nebylo by příště lepší psát si to na ruku lihovým fixem?

Na jizvy existují různé masti, ale i tak je to poškození kůže, které může zůstat viditelné hodně dlouho, někdy navždy.

gareth*
hodnocení

0x

No, já se pomocí laseru zbavoval tetování na ruce a vyšlo mě to na tři tisíce. Ono je to s cenou složitý - většinou to bývá tak od 500,- a vejš plus ještě platíš za konzultaci kolem 300,-, aby ti řekli co a jak (nebo aspoň já za tu konzultačku platil).. Pak záleží na počtu zákroků, kolik musíš absolvovat, což se taky dost liší - podle toho, jak to máš velký. Mně přibližnou cenu řekli rovnou na té konzultaci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]