Nejste přihlášen/a.
Od pondělka mám anginu, vždy v minulosti jsem se léčil předpsaným různým penicilinem,naposledy když jsem měl anginu v srpnu,tak mi doktor předepsal Penbene.Během 2-3 dnů teploty ustoupily,pak i bolest v krku.Mám za to, že když se angina neléčí právě nějakým peniciliem,tak by nemoc mohla zasáhnout orgány. Nyní mi jiný doktor předepsal Fromilid,což je čistě na zánět v krku.Celý týden se válím v posteli jen při čaji,ale teploty neustupují.Jak to tedy je,je možno brát jiné antibiotika než právě penicilin?
Až půjdete k lékaři, řekněte mu, že antibiotika nezabrala a napíše Vám jiné, další až tyto doberete. Měla jsem před třemi lety taky ten problém, že po týdnu teploty neustoupily. Dostala jsem jiné léky a po dalším týdnu jsem byla teprve bez teplot. Někdy se Angína přihlásí silněji, snad budete mít potom na delší dobu pokoj. - pt
Angína se stále léčí antibiotiky, často právě Penicilínem. Důvod pro změnu antibiotika vidím v tom, že jste Pinicilín užíval nedávno (v srpnu), takže by nyní nemusel zabrat.
Nepomáhá-li Vám předepsané antibiotikum, obraťte se na svého ošetřujícího lékaře (určitě je sám nevysazujete ani neměňte).
Pkd mi začíná angína tak si dám třeba celý nanukový dort a je to.Pkd nepomůže,tak na noc studené zábaly na krk ale většinou zabere ta zmrzka!Pkd je to déle jen studený zábal a lékař!
Jinak obraťte se na Vašeho ošetřujícího lékaře,Tím spíše že vám léky nepomáhají!
doplněno 24.11.12 22:19:To Ohmeta pkd = pokud.Kolik Vám je že neznáte? to je běžná zkratka dnešní elektronické konverzace!
Když jsem byl po týdnu na kontrole, lékař mi předepsal jiné antibiotika,protože horečka neustoupila,bolest v krku pominula.Bez komplikací jsem byl začátkem prosince. Teď je to ale asi 10 dní, kdy mě bolí v krku při polknutí ale v oblasti mandlí a uší.Nejdříve to byla jedna strana,do večera bolest přešla,ale druhý den zas na druhé straně.Pak 1 den klid a pak zas znova dokola až dodnes.Může to být následek chybné léčby angíny?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.