Nejste přihlášen/a.
takto to praktikuji s kazdou partnerkou, nez to zacne byt casem tak divoke (napr sex 2x za sebou), ze uz je pak treba radsi prasky... uz bych teoreticky mohl mit dite pubertaka, a vzhledem k tomu, ze zadne takove tady nevidim mi vychazi procenta 90% ne vs 10% ano... Nicmene myslim, ze je to individualni, nekomu se proste v precum (nenapada me prihodny CZ ekvivalent) spermie objevuji, jinemu ne
Pravda je trošku jiná, než někteří zdejší rádci napsali. Při vašem způsobu sexu je skutečně padesátiprocentní pravděpodobnost otěhotnění. Ale tento poměr 50:50 platí pouze tehdy, když tuto metodu používáte opakovaně a po delší čas. Je to opravdu velmi nespolehlivá antikoncepční metoda.
Jestli jste ho stačil vytáhnout a nic tam nepustil, pak vaše partnerka pravděpodobně těhotná není. Ale dávejte si pozor, protože ven se nikdy nedostanou úplně všechny spermie. Ty co se nedostanou ven, mohou v té vaší trubičce žít i několik dní. Při příštím sexu se dostanou ven, aniž byste o tom věděl nebo něco ucítil.
Vezměte si prezervativ a ucukněte i s prezervativem.
Vážení a co plodné a neplodné dny? 10 dní po menstruaci 10 před menstruaci? To nezohledňujete? Takhle jsem sexovala mnoho let. Bezpečně. Jednou přítel odejel o dva dny později, než jsem měla spočítané a já jsem zapoměla zkontrolovat v kalendáři. A bylo to! Starší dcera na cestě! A jsem ráda, že ji mám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.