Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skromny svatebni obed pro 25 lidi

Od: harryho* odpovědí: 4 změna:

Zdravim,

mohl byste mi nekdo doporucit ze zkusenosti misto, kde usporadat slavnostni obed po svatebnim obradu.

Jedna se mi o skromny obed pro 25 lidi, zadne velke fopa. Nekde v okolik sever od Prahy.

dik :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dcera se vdávala už po třicítce a pro ni i pro jejího manžela to byla už 2. svatba. Takže nedělali žádné velké ejchuchů. Vzali se v 10 hodin sami jen se 2 svědky. Hosty pozvali na 14. hodinu k sobě domů na velkou zahradu a nikomu neřekli předem, že se bude jednat o svatební hostinu. Ani my to nevěděli. Jen sezvali ty, které mají rádi a s kterými je jim dobře. Při příchodu sebrali všem do košíku hodinky a mobily, prý čas dnes nebude hrát roli. Na stěnu na zahradě umístili veliké hodiny, které nešly a bylo na nich pořád 14 hodin, jako když jsme přišli. No a jedlo se stylem švédských stolů.Nakrájené uzené, lepší salámy, anglická, řízečky, klobásky, zeleninové saláty, naložená zelenina, chlebíčky, jednohubky, zákusky... Otáčela se veliká kýta z prasete. V koutě zahrady výčep a bar, tam jeden mladík obsluhoval a každý si mohl dát, na co měl chuť. Asi v 16 hodin dostali všichni hosté krásnou fotografii novomanželů, s textem, že byli oddáni. Spadla nám čelist, mysleli jsme si, že je to jen taková zahradní slavnost. I když jsem také dovezla saláty, chlebíčky a cukroví, na svatbu bych se ale byla činila daleko víc. Kromě jídla a pití jsme se prima vyblbli, k dispozici byly šipky a petank. A tancovalo se v kruhu, kde je v létě takový kruhový samonosný bazén - ten už byl teď pryč a zbylo místo na taneční parket. . Celkově na to hrozně ráda vzpomínám, nebyla to ta klasická usedlá svatba, ale bylo to moc prima, takové uvolněné. Jenže teď už je po létu a je problém, aby při podobné akci přálo počasí. Nevím, kdy svatbu máte, ale říjen prý má být abnormálně pěkný a teplý. Tak by se Vám to třeba také mohlo vyvést tak, jako tehdy nám. Ráda na to vzpomínám. Jaga.

qqqqqq

*palec*

vtipní, rozumní a inteligentí lidé! máte být na co pyšná! upřímně gratuluji a (tak trochu i) závidím

lidus*

Jaguš to muselo být super, znám dva lidi co se nedávno brali v pátek jen se svědky a pak pozvali asi 10 lidí na meníčko do restaurace.

Závidím strašlivě. U nás se pomalu schyluje k svatbě (syn) a i zpovzdáli vidím, že to bude těžký záhul pro všechny, no ale mluvit do toho nemůžu, takže se asi hned ráno opiju a pak to nějak přečkám. Bude mi stačit jedna štamprdle - už spoustu let alkohol vůbec nepiju. *pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]