Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, našel by se tu někdo, kdo denně (pracovní dny) dojíždí z Prahy do Benešova a zpět (nebo obráceně samozřejmě) - kolik Vás vyjde měsíčně cesta? Myslím vlakem nebo busem, případně i se zapojením pražské Opencard.
Díky
Spočítejte si to.
Na cd.cz máte informace k vlakům. Benešov enní v integrovaném systému PID, takže až do něj na opencard jet nemůžete. v ČD se dá zakoupit síťová inkarta, a potom inkarty 25% a 50%. Pro denní dojíždění je může hodit traťová jízdenka.
Dále pak je možná kombinace Opencard na všchny pásma a doplatku do Benešova.
Informace k Opencard dpp.cz a ropid.cz
Záleží kam v Praze potřebujete.
Tedy já vás nemít, tak nevím, co bych si počala. Miluji lidi, kteří z dlouhé chvíle odpovídají na otázky, na které neumí odpovědět nebo nejsou určeny pro ně.
Samozřejmě že si to mohu vyhledat a spočítat - nejsem negramotná. Já jsem se ale ptala těch, kdo dojíždějí, což vy evidentně nejste.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.