Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena dojíždění Benešov - Praha

Od: ver* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, našel by se tu někdo, kdo denně (pracovní dny) dojíždí z Prahy do Benešova a zpět (nebo obráceně samozřejmě) - kolik Vás vyjde měsíčně cesta? Myslím vlakem nebo busem, případně i se zapojením pražské Opencard.

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Spočítejte si to.

Na cd.cz máte informace k vlakům. Benešov enní v integrovaném systému PID, takže až do něj na opencard jet nemůžete. v ČD se dá zakoupit síťová inkarta, a potom inkarty 25% a 50%. Pro denní dojíždění je může hodit traťová jízdenka.

Dále pak je možná kombinace Opencard na všchny pásma a doplatku do Benešova.

Informace k Opencard dpp.cz a ropid.cz

Záleží kam v Praze potřebujete.

ver*

Tedy já vás nemít, tak nevím, co bych si počala. Miluji lidi, kteří z dlouhé chvíle odpovídají na otázky, na které neumí odpovědět nebo nejsou určeny pro ně.

Samozřejmě že si to mohu vyhledat a spočítat - nejsem negramotná. Já jsem se ale ptala těch, kdo dojíždějí, což vy evidentně nejste.

mirab
Dobry den,
Stejnou situaci momentalne resim i ja a dle "kalkulacky" na webu CD mesicni tratova jizdenka na trasu Benesov-> Praha vyjde na 1552 Kc. (+ je treba pripocitat naklady na zrizeni In karty a prvotni zakoupeni aplikace {bez ni konfigurator nedovoli pokracovat v objednavce}IN 25 [nejlevnejsi] za cca 150 Kc. + OpenCard v Praze za 550 na mesic, takze secteno a podtrzeno prvni mesic cca 2250, pak 2100.
Pekny den.

buss
hodnocení

0x

Ježíííši, podívej se na Idos, máš to tam i s cenou...

ver*

Opět díky za radu k ničemu. Já jsem chtěla od někoho - dojíždím denně vlakem, mám tu a tu kartu, měsíčně mě to vyjde cca na ...A konec. Ne rady, kde to mám hledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]