Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s nemocí- Streptokok? Asi před týdnem jsem měla angínu, brala na to penicil, ale brala jsem ho jen 5 dní, protože jsem byla u doktorky na odběry a tam mi řekli, že už ho brát nemusím a že už jsem úplně zdravá. Ale v pondělí jsem si zašla na odběry znovu, protože mě pořád bolelo v krku a našla mi streptokoka v krku! Problém je v tom, že na tuto nemoc pomáhá prý jen penicilin, ale já ho brát nechci, protože jsem před týdnem začala brát poprvé antikoncepci Marvelon. Tak jsem se Vás chtěla poptat, zda existují na tuto nemoc i nějaké jiné léky, než penicilin? A nebo to jde vyléčit i bez léků? Prosím, budu moc ráda, za každou radu. Děkuju.
Toto všechno řekněte svému lékaři. Ten je kompetentní a dá Vám zcela jistě odpověď. Proboha, vždyť jde o Vaše zdraví! Co kdybych Vám napsala, že jsem měla to samé a vyléčila to kloktáním slané vody. To byste mi uvěřila, a kloktala slanou vodu? To snad nemyslíte vážně. Když Vám poradím špatně v pěstování petržele, nebude to končit katastrofálně, ale pokud Vám někdo bude dávat laické rady ohledně zdraví, tak je to od něj trestuhodné, a od Vás lehkomyslnné.
A to vám vážně řekli, že nemusíte dobírat penicilín? Nedošlo tam k nějakému informačnímu šumu, že jste si to přebrala tak, že když jste v pohodě, že už nemusíte? ATB se musí dobírat, aby nedocházelo k rezistencím bakterií. Jinak na streptokoka opravdu nic jiného nezabere. Nezapomínejte se cpát i probiotiky. Přeléčte hbitě, bacilonosiče nemá nikdo rád
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.