Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat brigadu

Od: paja567 odpovědí: 4 změna:

dobrý den, chtěla bych se zeptat, na jakých stránkách je možné hledat brigádu a nejednalo by se o podvod. Rada bych našla něco, co bych mohla po dlouhých večer dělat ideálně zdomu. Já jsem našla prace.cz, na annonce.cz temer zadne brigady nejsou. PS jsem z Jablonecka, Liberecka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

jobs.cz třeba. A další pracovní portály.

Na práci z domu však zapomeňte, 99% nabídek jsou podvody.

paja567
hodnocení

no jo ja jsem kdysi delala preklady němčinu. a jinak mate pravdu ze dost nabidek je hodne podezrela jen od prvniho precteni - ach jo...

iz*
hodnocení

0x

Pájo, dejte si inzerát sama. Většina reakcí sice přijde z pojišťoven & spol., ale přesto se mi šance najít něco zajímavého zdají vyšší...

Z domova snad jen překlady, programování apod. Vše ostatní z domova nejsou nabídky práce ani podvody, jde o nabídky podnikání.

verony321*
hodnocení

0x

Například tato stránka je dobrá: fajn-brigady.cz/... Ale dle zkušenosti ti mohu říct, že nejlepší je shánět brigádu po známých (většinou ji ani jinak nesežeeneš), anebo je dobré doučovat - o to je celkem zájem. Stačí si podat vlastní inzerát na internetu a v obchodních řetězcích ve městě a nebudeš mít o nabídky nouze. ;) Jen se to nedá dělat z domu a rozhodně ne večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]